Wpis z mikrobloga

✨️ Inwestowanie w Giełdę: Czy Warto Zaryzykować?
Żona prosiła, żebym wyciągnął 30k z 2% lokaty i wrzucił to na 4 miesiące do innego banku póki mają tam promocyjne oprocentowanie w tym czasie.
Powiedziałem, żeby mi zaufała bo dam radę wyciągnąć dużo większy zysk na giełdzie.
Na obecną chwilę trochę się myliłem, ale nic jej nie mówię.
Czy żeby wyjść chociaż na zero, muszę puścić drony na granicę albo na ogrody prezydenckie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Lubawa -9,8%
Zremb -2%
#gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim no i było dać pieniążki na velo konto, gdzie masz jeszcze 6% i spokojną głowę, a teraz nie dość, że zainwestowaleś w jakieś g---o spółki to nie śpisz po nocach. Giełda to nie zabawa dla każdego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak nie masz pojęcia w co to w Rewolucie masz zakładkę inwestowanie, tam jest Robodoradca, ustawiasz preferowane ryzyko, wrzucasz hajs i samo sobie portfel balansuje.
Plus taki że te inwestycje robisz w Euro więc jak jaszczomp cos odwali z kursami to masz hajs w stabilniejszej walucie.

Zawsze możesz kupić CDProjekt do premiery Wiesia 4 będzie 200% wzrostu jak znów peron odjedzie xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
honorowy-człowiek-52: Nikt Ci nie powie co masz zrobić. Każdy będzie się mądrzył teraz, że trzeba było zrobić inaczej albo co gorsza będą Ci mówić co masz zrobić.

Straciłeś - to straciłeś - trudno.
Chcesz ryzykować dalej to ryzykuj.
Ile ryzyka i straty jesteś w stanie zaakceptować?
Niektórzy wpadają w taką błędną pętlę -jak traci chce odrobić stratę i traci więcej i znowu chce odrobić, później pożyczają i pojawia się problem bo tam
  • Odpowiedz
30k z 2% lokaty i wrzucił to na 4 miesiące do innego banku

@mirko_anonim: są lokaty prawie po 6%. Żadne promocje, żadne nowe środki. To najbardziej bezmyślna opcja jaką masz. Ponad 2x większe oprocentowanie, ta sama klasa inwestycji. Zero zastanawiania się
  • Odpowiedz
  • 0
Poczytaj na temat horyzontów inwestycyjnych i jakie inwestycje na jaki okres czasu są dobre. Na początek polecam sprawdzić inwestomat.eu zaczynając od przeczytania spisu treści :)
  • Odpowiedz