Wpis z mikrobloga

✨️ Inwestowanie w Giełdę: Czy Warto Zaryzykować?
Żona prosiła, żebym wyciągnął 30k z 2% lokaty i wrzucił to na 4 miesiące do innego banku póki mają tam promocyjne oprocentowanie w tym czasie.
Powiedziałem, żeby mi zaufała bo dam radę wyciągnąć dużo większy zysk na giełdzie.
Na obecną chwilę trochę się myliłem, ale nic jej nie mówię.
Czy żeby wyjść chociaż na zero, muszę puścić drony na granicę albo na ogrody prezydenckie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Lubawa -9,8%
Zremb -2%
#gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Stopuj straty, wypłać i zalep dziurę z własnego siana. Duża nie jest, stać cię chyba na 2000 zł. Żonie pociśnij kity że w sumie wyjąłeś tyle samo co z lokaty. I zapomnij o całej sprawie.

Byleś nie brnął głębiej bo będzie tylko gorzej xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pewnie zarzutka, ale… ja na giełdzie się nie znam i nie lubię ryzyka, więc mam PPK i IKZE, a gotówką manewruje pomiędzy rachunkami oszczędnościowymi i można 5-6% przez 3 miesiące zarabiać, czasami jak w Millenium są limity do 100k, ale to wtedy rozrzucam 100k w Millenium, a reszta na Velo np. I tak mam Millenium, Velo, ING i jak już ostatecznie nie mam gdzie wrzucić czy limity na powyższych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: btc akurat dobrą opcją teraz bo co chwila skaczy kilka % w dół w górę i tak w kółko, kupujesz sprzedasz i kupujesz i sprzedajesz - infinite money ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
honorowy-człowiek-52: Współczuję straty. Ale możemy spojrzeć na tę sytuację z boku.
Umówiłeś się na coś z żoną - wziąłeś 30 tysięcy waszych pieniędzy i zrobiłeś z nimi coś innego niż to na co się umówiliście. Czyli można powiedzieć zdrada i kłamstwo? Sam oceń.
Teraz szukasz wyjścia... Ale pytanie czemu w ogóle zacząłeś od tego, że zrobiłeś to co zrobiłeś bez wiedzy i dogadania się z żoną?
Co się z Tobą czy też z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-racjonalista-49: Mordo aktualnie na dzisiaj najlepsza lokata na 6 msc bez żadnych fikołków, limtow, ani wymagań ma 5% - jeśli nie jesteś w stanie wybrać dobrej lokaty to jakim cudem jesteś w stanie "myśleć" ze mógłbyś dobrze inwestować na giełdzie?!

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz