Aktywne Wpisy

moll +135
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +208
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Czy praca zdalna odejdzie do lamusa? Pytam, bo nie wiem czy wziąć kredyt na 800k i wybudować się > 100km od wojewódzkiego. Proszę o opinie ekspertów tagu.
Co robić?
A kto kiedykolwiek normalny zakładał, że będzie zawsze pracować zdalnie?
Zostaw sobie ew. 30-50 km na dojazdy. Zresztą nawet jak teraz pracujesz zdalnie, to nie znaczy, że będziesz siedzieć w tej robocie do końca życia.
Ci którzy zaczeli pracę zdalnie ~5 lat temu ("bo covid"). To mają inne opcje.
Ale to moje troche "widzi mi się". Wiadome, że tu dochodzi masa innych kryteriów. Tak czy inaczej - nie zakładałbym, że skoro teraz robie zdalnie to kolejne 30 lat będe robić, dlatego