Wpis z mikrobloga

@Proktoaresor zaparkował w miejscu gdzie było jeszcze z 5 metrów miejsca dla przechodzenia pieszych - rzeczywiście kryminalista na 102 ps- a ten nadgorliwiec z kamerą niech się skupi na miejscach gdzie rzeczywiście parkowanie przeszkadza pieszym, bo to nagranie raczej dla laików, a nie poprawy bezpieczeństwa
  • Odpowiedz
@Proktoaresor: Nie lubię Zychowicza, ale tym razem ten koleś ze stopcham się przywalalał na siłę, żeby pokazać swoją wyższość. Zychowicz zrobił źle i powiedział, żeby go zgłosić i tyle, a tamten kontyuował rozmowę nie wiem po co.
  • Odpowiedz
@Proktoaresor zaparkował w miejscu gdzie było jeszcze z 5 metrów miejsca dla przechodzenia pieszych - rzeczywiście kryminalista na 102 ps- a ten nadgorliwiec z kamerą niech się skupi na miejscach gdzie rzeczywiście parkowanie przeszkadza pieszym, bo to nagranie raczej dla laików, a nie poprawy bezpieczeńst

@Niebieski40: o, następny z samochodozą. Jak jest miejsce to znaczy, że można r----------ć chodniki autem przekraczającym dopuszczalną masę całkowitą do parkowania na chodniku.

@mochineko chłopie
  • Odpowiedz
@Proktoaresor: Nie lubię Zychowicza, ale tym razem ten koleś ze stopcham się przywalalał na siłę, żeby pokazać swoją wyższość. Zychowicz zrobił źle i powiedział, żeby go zgłosić i tyle, a tamten kontyuował rozmowę nie wiem po co.

@djtartini1: zgłoszenia nic nie dają w warszawce
  • Odpowiedz
@Kryspin013 a skąd wiesz, że przekracza 2,5 tony DMC? ja tam nie wiem jaka to jest wersja tego pojazdu, ale część z nich ma 2435kg, część 2450kg, część 2453kg, a rzeczywiście część ma powyżej 2500kg - ale na pewno ten nadgorliwiec nie zaglądał w dowód rejestracyjny by to przesądzić
  • Odpowiedz
@Kryspin013 a skąd wiesz, że przekracza 2,5 tony DMC? ja tam nie wiem jaka to jest wersja tego pojazdu, ale część z nich ma 2435kg, część 2450kg, część 2453kg, a rzeczywiście część ma powyżej 2500kg - ale na pewno ten nadgorliwiec nie zaglądał w dowód rejestracyjny by to przesądzić

@Niebieski40: Jezu typie. Zychowicz tam się w--------ł wszystkimi 4 kołami na chodnik. Zobacz sobie jak ten chodnik na nagraniu wygląda
Kryspin013 - >@Kryspin013 a skąd wiesz, że przekracza 2,5 tony DMC? ja tam nie wiem j...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz