Wpis z mikrobloga

@cheture: od ponad 1.5 roku używam Garmina Vivoactive 5, kupiłam za niecały 1k, teraz widze są po 800 - super, jestem mega zadowolona, wystarczy do wszystkich moich aktywnosci - rower, bieganie, spacery no i najważniejsze - dokładnie mierzy drzemki popołudniowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Teuvo: @brazowooka_eM a takie pytanko, bo widzę że oba są dotykowe ale też mają przyciski i czy np w deszczu ten dotyk nie szaleje jakoś szczególnie? poprzedni właśnie mi takie numery odstawiał że w sumie jest to główny powód dla którego szukam nowego. czytam że w tym vivoactive są przyciski głównie pomocnicze, a w forerunner w pełni użyteczne i funkcjonalne, prawda to?? zależałoby mi w sumie żeby dość ograniczyć
  • Odpowiedz
@cheture: co do deszczu, kilka razy biegałam - jakos nie odnotowałam wariacji, ale mało tez korzystałam w tym deszczu to raczej nie do końca jestem odpowiednia osobą zeby sie wypowiadać :) dwa boczne przyciski sa głownie do jakichs aplikacji typu portfel, bla bla bla i ustawienia sobie funkcji zegarka, ktore bedziemy przewijać, jak również ogolnych ustawień zegarka - powiem tak, 95% używania to dla mnie używanie dotykowe że tak nazwe
  • Odpowiedz
@cheture: Galaxy Watch Samsungowski kupisz używkę za 400zl prawie najnowszego modelu jedyna wada że bateria chodzi 2 dni czyli 1 dzień treningu.
Poza tym ma wszystko, szkoda że cukru nie mierzy to byłby komplet.
Nagrasz trasę
Posłuchasz muzyki
Odbierzesz telefon gestem 2 palców
Czujniczki
  • Odpowiedz
  • 0
@Soothsayer: chociaż czytam że da się na czas treningu wyłączyć dotyk tylko ciekawe czy robi to automatycznie czy trzeba by było za każdym razem grzebać w ustawieniach, ale chyba wezmę jego
  • Odpowiedz
@cheture: Forerunner 165 ma 5 przycisków, więc dotyk można wyłączyć. Ja mam forerunner 955 i jedyna czynność w której dotyk wydaje mi sie wygodniejszy niz przyciski to przesuwanie map. Oprócz tego cały czas na wyłączonym dotyku używam i innej obsługi sobie nie wyobrażam. Moja różowa też się z dotyku wyleczyła na fenixie 7s
  • Odpowiedz