Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +55
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +23
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
PobierzŁukasz Nowicki tak, przychodził do naszego studia - świetny gość :D
Robert Makłowicz - bardzo spoko
Tomasz Knapik - super gość, święć panie nad jego duszą [*]
Tomasz Jakubiak - prywatnie różne historie słyszałem ale dla nas był chyba najbardziej wyluzowanym gościem, niestety jak wyżej święć panie nad jego duszą [*] :(
Jarosław Boberek
źródło: tadek
PobierzRobert Makłowicza - raz spotkaliśmy go w knajpie w Krakowie, wpadli z grupą znajomych w której Makłowicz był n------y jak szpadel, bardzo ciężko mu się chodziło ( ͡º ͜ʖ͡º)
Posiedzieli chwilę, nie robili jakichś burd ani nie był głośni po czym wyszli.
Tomasz Kopyra z blogu blogkopyra.com - byliśmy w Krakowie na premierze jakiegoś piwa na której Tomek miał być. Wpadliśmy tam, chwilę się pokręciliśmy
Sędzia Anna Maria Wesołowska - też w tym sklepie jak wyżej. Akurat kręciła się i
@Lolenson1888: najłatwiej być sobą. Jak ktoś mocno gwiazdorzy, to później "prywatnie" nie jest w stanie dalej grać i wychodzą kwiatki.
Kilka razy Jerzego Dudka spotkałem. Zwykły facet, jakby nie rozpoznawalność, to nikt by na niego uwagi nie zwrócił. Powinno być więcej takich
Wyszedł otoczony ochroną, w czarnym kapeluszu i okularach. Przechodził obok mnie, zatrzymał się na chwilę i z ciekawością zapytał:
“How do people live here… in Poland?”
Z wrażenia wyrwało mi się:
"A co ty, gazet nie czytasz?”
Spojrzał na mnie, uśmiechnął się szeroko, lekko się zaśmiał i tylko
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ostatnio np. zbiłem piątkę z Marcinem Lewandowskim, biegaczem na 800-1500m. Dowiedziałem się że to on dopiero z fanpeja biegu w którym startowałem xdd