Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: Zima idzie a ja w starych adidasach już miałem dziurę taką, że można było 2 palce wsadzić więc po miesiącu wyrzeczeń dzięki którym zaoszczędziłem pieniądze, poszedłem wczoraj do galerii handlowej kupić sobie porządne buty na zimę. W sklepie CCC znalazłem pic rel. Solidne wykonanie, przystępna cena, modny wygląd- nie zastanawiałem się długo. Wróciłem z butami do domu, pochodziłem w nich po pokoju, poprzeglądałem się w lustrze i czułem dobrze.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: @yourgrandma @Radus
Łukasz Nowicki tak, przychodził do naszego studia - świetny gość :D
Robert Makłowicz - bardzo spoko
Tomasz Knapik - super gość, święć panie nad jego duszą [*]
Tomasz Jakubiak - prywatnie różne historie słyszałem ale dla nas był chyba najbardziej wyluzowanym gościem, niestety jak wyżej święć panie nad jego duszą [*] :(
Jarosław Boberek
loczyn - @Lolenson1888: @yourgrandma @Radus 
Łukasz Nowicki tak, przychodził do nasze...

źródło: tadek

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 30
@Lolenson1888
Robert Makłowicza - raz spotkaliśmy go w knajpie w Krakowie, wpadli z grupą znajomych w której Makłowicz był n------y jak szpadel, bardzo ciężko mu się chodziło ( ͡º ͜ʖ͡º)
Posiedzieli chwilę, nie robili jakichś burd ani nie był głośni po czym wyszli.

Tomasz Kopyra z blogu blogkopyra.com - byliśmy w Krakowie na premierze jakiegoś piwa na której Tomek miał być. Wpadliśmy tam, chwilę się pokręciliśmy
  • Odpowiedz
  • 149
@Lolenson1888: Raz w Sopocie przechodziłem na drugą stronę ulicy po pasach i nagle słyszę pisk opon, odwracam głowę, a tam ferrari metr odemnie, opuszcza się szyba kierowcy i Skawiński (z kombi co chujem trąbi) krzyczy na mnie "jak łazisz, mogłem Cię zabić debilu" i ruszył dalej z piskiem opon xD
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 Magdalena Rembacz (z Malanowski i partnerzy) - kiedyś, jak pracowałem w pewnym dużym sklepie, to przyszła do mnie z problem, ale normalnie i spokojnie wyjaśniała o co chodzi. Potem jak udało jej się pomóc, to powiedziałem że kojarzę ją z serialu, to jakby zapomniała o wcześniejszej sytuacji i z uśmiechem pogadała o kulisach kręcenia xd

Sędzia Anna Maria Wesołowska - też w tym sklepie jak wyżej. Akurat kręciła się i
  • Odpowiedz
prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny

@Lolenson1888: najłatwiej być sobą. Jak ktoś mocno gwiazdorzy, to później "prywatnie" nie jest w stanie dalej grać i wychodzą kwiatki.

Kilka razy Jerzego Dudka spotkałem. Zwykły facet, jakby nie rozpoznawalność, to nikt by na niego uwagi nie zwrócił. Powinno być więcej takich
  • Odpowiedz
  • 57
To było we wrześniu 1997 roku, kiedy Michael Jackson był w Warszawie. Pracowałem wtedy jako kierowca w Transmexie, mieliśmy odbiór akurat pod Hotelem Bristol, gdzie zatrzymał się z ekipą.
Wyszedł otoczony ochroną, w czarnym kapeluszu i okularach. Przechodził obok mnie, zatrzymał się na chwilę i z ciekawością zapytał:
“How do people live here… in Poland?”
Z wrażenia wyrwało mi się:
"A co ty, gazet nie czytasz?”
Spojrzał na mnie, uśmiechnął się szeroko, lekko się zaśmiał i tylko
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Hubert Urbański - przy okazji występu w Milionerach - podczas nagrań tworzy świetną atmosferę i dba o to, żeby uczestnicy czuli się komfortowo. Dodatkowo jak już odpadłem to podszedł, zagadał, że szkoda i czy załatwić nam jakieś krzesło, żebyśmy tak nie stali :D Miło wspominam
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 co do Haliny Mlnykowej mogę się zgodzić, ostatnio znajomy kręci z nią jakieś lody (jakieś współpracę biznesowe) dzięki temu dowiedziałem sie, że ktoś taki istnieje XDD mówię, że po twarzowym już jest coś nie halo, jak widać tylko potwierdziłeś moje podejrzenia xdddd
  • Odpowiedz
Raz spotkałem Kasię Sienkiewicz z Kwiatu Jabłoni przed koncertem w hotelu. Sama sobie elegancko prasowała na korytarzu (tam było żelazko) strój, w którym później wystąpiła.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Jakoś w okolicach 2006 byłem na imprezie gdzie gwiazdą wieczoru był Tede, to były czasy gdy trzymał jeszcze z tymi Kołczami, Kiełbasami i tym towarzystwem. Sprawił wrażenie buca i chama, te jego przydupasy były bardziej w porządku.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: kurłła, nie poznałem nikogo znanego na tyle żeby chociaż porozmawiać z kimś xd pewnie dlatego że mieszkam na wsi, nie wychodzę z domu, nie umiem zagadywać ludzi i większości gwiazd bym nie poznał xd

Ostatnio np. zbiłem piątkę z Marcinem Lewandowskim, biegaczem na 800-1500m. Dowiedziałem się że to on dopiero z fanpeja biegu w którym startowałem xdd
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 czekałem na pociąg do Krakowa, na peronie pojawił się Krzysztof Ibisz. chwilę później podjechał pociąg, wsiadamy innymi wejściami. idę korytarzem w jego stronę, on w moją. w końcu Krzyś wchodzi do swojego przedziału, a ja swojego nadal szukam. okazało się, że to ten sam. po wejściu mówię, „ale na pana trafiłem!”, na co on, „a może to ja na pana trafiłem” ( ͡° ͜ʖ ͡°). nie
  • Odpowiedz