Aktywne Wpisy
rysiek-dunaj +13
#raportzpanstwasrodka
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3
Mumin i jego teoria płaskiej Ziemi była nawet śmieszna😁,ale to co on teraz p------i o raku i chemii to już jest przegięcie.On jest tak głupi że aż p----------y.
https://streamable.com/ypvjc3

brainac +3
#slubodpierwszegowejrzenia ten tag jest tak toksyczny, że wywala skalę. Może ci normalni są cicho. Każdy komentujący jest chyba dyplomowanym psychologiem, a nawet jasnowidzem. Żadnych braków, problemów, frustracji, kompleksów. Chodzące ideały.

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Lohengrin: a Miłosz to inna liga, w końcu to psychol-og ;)
Synem znanego ojca który na jego plecach wpełzł do show-biznesu i udaje gwiazdę?
źródło: obraz
PobierzOczywiście obstawa tak jak mówisz.
@Fishwater: przecież w Sopocie nie ma tramwajów :D Są trolejbusy co najwyżej.
@WWAldas: a OSTRy? Wydaje się sympatyczny aż do przesady, zastanawiam się czy to nie na siłę.
@tiimi: Mówił z akcentem? Ktoś mi mówił, że to udawane.
@Adam_Konarski_z_Katowic: co? XD
Chyba jak mu na wszystko przytakujesz. Miałem okazję z nim rozmawiać na wykopie i później chyba na jakiejś konferencji, to jest nadęty idiota, któremu się wydaje, że doktorat z fizyki czyni go nieomylnym ekspertem w każdej dziedzinie.
Jakakolwiek dyskusja z nim nie ma sensu, bo on odrzuca wszystkie argumenty. Gość z
a Hołdys: a... to był pan...