Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888 Jarosław Kret, kawał gbura, ani dzień dobry, ani dowidzenia
Anna Dereszowska, nie wiem jak charakter, ale odwzajemniła uśmiech bardzo dawno temu
Alan Andersz, dawno temu, ale bardzo spoko gość
Kevin Aiston, zajebisty ziom i kolega
  • Odpowiedz
Dariusz Szpakowski - miałem okazję pogadać chwilę podczas nagrań do EuroQuizu. Sympatyczny starszy Pan, mam nawet fotkę, bez problemu się zgodził. Moim zdaniem ma bardzo luzackie podejście do życia.

Robert el Gendy - poza planem nagraniowym normalnie pogada, pomoże odstresować się od kamer. Jak byłem to pił dużo energetyków i palił.

Jego Ekscelencja Tadeusz Sznuk - dzisiaj nie bardzo można się zbliżyć do Pana Tadeusza, ale w 2012 roku miałem okazję poza
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: były to sytuacje pojedyncze i opisy dotyczą raczej tych pojedynczych doświadczeń. Wiadomo, że jesteśmy ludźmi i każdy może mieć lepszy lub gorszy dzień:

Robert Burneika - zajebiście sympatyczny człowiek z poczuciem humoru i dobrą energią, zero gwiazdorzenia, przegadałem z nim prawię godzinę

Bogusław Wołoszański - po prostu miły człowiek z klasą, jak się dowiedział, że pewien młody statysta nie chce już danego dnia kręcić danej sceny i rezygnuje, to podszedł do
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: W trakcie pracy na backstage na strefie kibica podczas Euro 2012 kilka znanych osób się przewinęło:

Robert Friedrich (Litza) - mega sympatyczny gość, nawet wspólnie spaliliśmy papierosa, zero gwiazdorzenia, a co więcej w trakcie rozmowy okazało się, że najprawdopodobniej zna się z moją mamą, bo w młodości mieszkali obok siebie na jednym osiedlu :D

Maciej Maleńczuk - sprawiał wrażenie zdystansowanego, po koncercie wydawało się, że nie jest chętny na rozmowy
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Z takich co chwilę porozmawiałem to Smarzowski, Tyniec czy kulturalny Anrzej Seweryn i Piotr Cyrwus. Z takich ciekawostek znajomych to znajomy Amerykanin no już ze prawie trzy dekady temu był parkingowym na imprezie w willi u Carrie Fisher. Spotkał tam Seana Connerego, który wpadł do kuchni na głodzie i mówi, że spoko z nim rozmowa (nie wiedział ten mój kolega kim jest ten aktor) i pani FIsher też bardzo
  • Odpowiedz
  • 12
@Lolenson1888: Jim Carrey - spotkany u mnie na osiedlu, kręcił swój film krótka pogawędka o wszystkim i niczym. Wydawał się normalnym ułożonym gościem ale wiem że miał wtedy bardzo ciężki okres.

Andrzej Grabowski - spotykałem go w teatrze przed moimi występami jak byłem mały krótkie żarciki, zawsze bardzo miły.
  • Odpowiedz
Małgorzata Foremniak - Brałem kiedyś udział w organizacji premiery filmu "Och, Karol 2". Byli wszyscy główni aktorzy, czyli ci co na zdjęciu niżej. Po filmie, gdy widzowie już wyszli, aktorzy zostali jeszcze chwilę i mogliśmy z nimi zamienić słowo i porobić sobie zdjęcia z każdym z osobna. Wszyscy mili, ale większość robiła wrażenie formalnej atmosfery. Wybijał się jedynie wyluzowany Piotr Adamczyk i właśnie Małgorzata Foremniak. Ona zrobiła na wszystkich największe wrażenie, bo
Wykopaliskasz - Małgorzata Foremniak - Brałem kiedyś udział w organizacji premiery fi...

źródło: exe2grd9wwou862doqb6w4jqz8hkav3z

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Majchrowski, prezydent Krakowa. Bardzo pozytywny, otwarty człowiek, parę razy rzucił wulgaryzmem w żartach. Widziałem go w gronie znajomych (samemu będąc znajomym znajomego, dlatego byłem na zamkniętej imprezie). Jak typowy wujek, który w swoim domku lubi wypić piwerko.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Robert Plant z Led Zeppelin - mega gość. Kiedyś czekał na samolot rejsowy z Honolulu do LA, wyciagnal gitarę i zaczął grać i spiewac. Miałem kilkanaście lat i zero pojęcia kim on jest, chociaż znałem zeppelinów wiec chcąc zaszpanować wyciągnąłem 5$ i po zakończonym recitalu chciałem mu je dać. Wszyscy w śmiech, on też, mówi mi że nie potrzebuje ale dziękuje xD potem w samolocie ktoś powiedział kto to
  • Odpowiedz
Będąc na studiach wybrałem się na jakiś akademicki wyjazd do Bułgarii. Któregoś dnia miał się tam odbyć koncert w klubie, a gwiazdą (XD) miał być D-Bomb. Typ przyleciał na kilka dni do tego samego hotelu z dwoma tancerzami. Takiego pokazu buty, cwaniactwa, gwiazdorzenia i wieśniactwa w zachowaniu przez ten krótki czas nie widziałem chyba u żadnej innej rozpoznawalnej osoby przez całą resztę życia, a trochę ich już spotkałem, szczególnie ze świata piłki.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Nick Cave - w zeszłym roku przed koncertem w Łodzi spotkany w hotelowej saunie. Zagadywał o jakieś głupoty z takim zwyczajnym anglosaskim small talkiem. Kiedy powiedziałem mu, że idę na jego koncert powiedział że wiem, gdzie go mogę znaleźć jeśli mam jakieś uwagi. Potem spotkany jeszcze dwa razy, najpierw przy windzie kiedy spieszyłem się wychodząc, zasugerował że nie muszę się spieszyć, bo bez niego się nie zacznie, a następnego
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
* Agnieszka Włodarczyk: stare nadęte urwisko. Byłem z synem na basenie hotelowym i ona se czilowała ze słuchawkami przy barierkach, tak, aby wodotrysk podwodny opływał jej siedzisko. Nos zadarty do góry, że aż sufit rysowała. Pogarda do plebsu 101%. No i mój synek robił okrążenia wokół basenu przy poręczach właśnie. Ale tu Włodarczyk, Agnieszka, była super-gwiazda, obecna mistrzyni botoksu i zwisu kolagenem na czas. I mój synek prosi czy
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Marcin Miller (ten z disco polo) - kawał ch#ja

Patryk Pegza (z After Party) - sympatyczny gość

O Makłowiczu też słyszałem, że nie jest taki sympatyczny, jakby się wydawało.
  • Odpowiedz