Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888:
Pracowałem dawno temu w restauracji, która serwowała dania z kuchni rosyjskiej - na długo przed aneksją Krymu.
Zapamiętałem dwie osoby.

Maciej Nowak - wielki pan krytyk kulinarny przyszedł i, jak to krytyk, krytykował jedzenie. Był bardzo oburzony, że nie wiem kim jest i pytał czy nie oglądam telewizji (nie oglądam i wtedy też nie oglądałem xD). Ogólnie gburowaty gość, wyszedł z założenia, że kelner zarabiający 6 zł na godzinę
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Z takich osób rozpoznawalnych, to najwięcej miałem do czynienia z raperami.

Największe zaskoczenie zrobił na mnie TomB, bo zawsze go miałem za buca, a prywatnie jest mega sympatycznym i inteligentnym chłopem.

Filipek jest również sympatyczny i na eventach zawsze można z nim chwilę pogadać bez
  • Odpowiedz
Justyna Steczkowska - bardzo sympatyczna kobieta. Zero gwiazdorstwa, bardzo uprzejma, świetna współpraca. Profesjonalistka.

@currywurst: Znajoma miała z nią kontakt i identyczne odczucia opowiadała. Absolutnie normalna babeczka, zero gwiazdorzenia.
  • Odpowiedz
  • 15
@Lolenson1888 to trochę pijackiej Warszawy około 2010 roku :D

Rafał Bryndal - ile to go razy widziałem z 10 lat temu zachlanego w centrum Warszawy
Ale byl sympatyczny:)

Łukasz Garlicki - to samo co wyżej, ale sympatyczny był już
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Marcin. Któregoś dnia nasza klasa pojechała na wycieczkę i po drodze zatrzymali się gdzieś pod Kielcami w McDonaldzie. No i Marcin patrzy, a tam siedzi Andrzej "Piasek" Piaseczny (a było to w czasach gdzie Piasek był na absolutnym szczycie #gimbynieznajo). No więc Marcin oszołomiony podszedł do Piaska z pytaniem czy może prosić o autograf, a Piasek na
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: co do Maklowicza to widzialem go idącego koło ogródka restauracyjnego i ktoś powiedział mu dobry wieczór na co on zdjął kapelusz uklonil się odpowiedzial życząc przy okazji milego wieczoru, wiec mega spoko
  • Odpowiedz