Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
Lolenson1888 - Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dys...

źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81

Pobierz
  • 515
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 345
nie wiem kto to jest Halina Młynkowa. Pierwszy raz słyszę

@r5678 lol nikt nie pytał

Mnie tam ona ziębi ani grzeje, ale kisnę z tych komentarzy ludzi, którzy muszą się pochwalić, że kogoś nie znają. Jak nie znasz, to sobie sprawdź w Google.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 znam osobiście sporo osób popularnych i ogólnie większość to normalni ludzie. Bardzo spoko jest Jurek Dudek, wielkie serce do pomagania i bardzo kontaktowy człowiek. Z przygłupów to Jarek Bieniuk- ego wywalone w kosmos, nie przepadam za Czerkawskim, bo jest taki bez uśmiechu i lekko bucowaty. W sumie to znam sporo osób z polskiej piłki,aktorów, biznesmenów, konferansjerów. Marcin Prokop- bardzo inteligenty mi się wydał. Justyna Steczkowska- ciepła i sympatyczna. Marek Sierocki-
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: w Polsce funkcjonuje fundacja, która spełnia marzenia dzieci chorych na nowotwory. Niestety, ale jednym z tych dzieci była siostra mojej dziewczyny (teraz już żony). Jej marzeniem było spędzić dzień z Andrzejem Grabowskim. Fundacja się zgodziła zorganizować takie spotkanie, ale nie był to cały dzień - Pan Andrzej do dyspozycji miał 3 godziny. Padł pomysł, że zorganizujemy grilla. Pan Andrzej się zgodził, fundacja wszystko dopięła i miałem przyjemność dzielić stół
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Józef Skrzek - największe pozytywne zaskoczenie w moim życiu. Po koncercie SBB był zaskoczony, że mam już nowa płytę. Do zdjęcia zaprosił, żebym stanął z nim na scenie. Wypytał czy mi się podobał występ, a na koniec podziękowal, że przyszedłem. W życiu nie byłem tak zdziwiony.

Krystyna Prońko - warczała na ludzi, którym po koncercie sprzedawałai podpisywala swoje płyty. Od tej pory jej nie słucham.

Krzysztof Krawczyk - byłem
  • Odpowiedz
Daria Zawiałow - ktoś z mojej grupy znajomych zauważył na mieście znajomego z innej grupy, w której była też Daria. Staliśmy chwilę wszyscy razem, widząc że zapalam papierosa, zapytała czy jej dam jednego xd pogadaliśmy chwilę o jej nowej płycie.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Jakieś 12-13 lat temu w pracy miałem okazję spotkać Krzysia Ibisza, potwierdzam- bardzo uprzejmy, uśmiechnięty gość. Żałuję, że mu wtedy nie powiedziałem o tęsknocie za "Awanturą o kasę". Raz była też Joanna Jabłczyńska- również bez gwiazdorzenia. Z powyższej listy w podobnym czasie miałem też krótką rozmowę z Filipem Chajzerem, i również było sympatycznie ;)

BONUS: Robert Górski (Kabaret Moralnego Niepokoju) stał obok mnie na przejściu dla pieszych i kątem
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Takie wrażenia z okolic 2004-2006 roku
Kasa - straszy buc i zarozumialec. Wielka gwiazda jednego kawałka co nawet szkoły nie skończył. Jak ja tym typem gardzę.
Saleta - bardzo fajny gość, za to jego żonie albo partnerce to sodówka do głowy jebła do głowy.
Otylia Jedrzejczak tez skromna i spokojna dziewczyna.
Urbański - fajny gość i do tego miałem wrażenie, że jest strasznie wysoki.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
Michał Wiśniewski - teraz trochę się odbił, wróciła moda ale za czasów gdzie miał dołek popularności, mentalnie uważał i zachowywał się jak top gwiazda, jednocześnie był przy tym hiper prawdziwy, naturalny i po prostu miły, sam zaczepiał aby się przywitać, podać rękę, zagadywał. Generalnie bardzo na plus

Glaca z Sweet Nois - gburek jak głowa małą, dawno po prime swoim, a kreował się na top gwiazdę nawet nie pozwalał się
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Miałem okazję Krzysztofa Hetmana, gościa znanego każdemu z #nieruchomosci on był wtedy Marszałkiem Woj. Lubelskiego i był okres wyborów, znalazłem się na prywatnym grillu z piwkiem i wódeczką, gdzie Hetman był gościem honorowym, jak przyjechał to organizator chciał aby wygłosił przemówienie i powiedział coś w stylu "Jeżdżę na spotkania z wyborcami i ciągle wygłaszam przemówienia, dajcie się napić i zjeść kiełbaskę" wydawał się spoko gościem.

Dodatkowo moja
  • Odpowiedz