Aktywne Wpisy

paczelok +113
arwok +12
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok, bo prywatnie on zachowuje całkowicie inaczej niż w TV, jest kompletnie inny niż można sobie wyobrażać, zero gwiazdorzenia, ignorancji. Spoko gość, czego bym nie napisał po samej obecności w mediach
3) Halina Młynkowa - spotkana na lotnisku. Dziwna kobieta xD
4) Filip Chajzer - to dokładnie taki dupek, jak to można sobie wyobrażać. Zdarzyło mi się być parę lat temu na SORze ortopedycznym w pewnej klinice w Warszawie. W którymś moment wbił FIlip Chajzer ze zwichniętą nogą i dwuosobową asystą. Po zarejestrowaniu się kiedy dowiedział się że ma usiąść i czekać z innymi pacjentami na lekarza zaczął wykrzykiwać do pielęgniarki, czy ona wie, kim on jest i że on nie może czekać. Naprawdę, tak skrajnie sterotypowo i krindżowo xD Pielęgniarka była nieugięta i kazała mu czekać. On dalej coś tam pokrzykiwał, że chce rozmawiać z jej przełożonym. W końcu usiadł w kolejce, posiedział 10 minut i oburzony wykuśtykał bez słowa. Dlatego w obliczu wszystkich innych rewelacji na jego temat nie byłem ani trochę zdziwiony.
#polska #pytanie #celebryci
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz@r5678 lol nikt nie pytał
Mnie tam ona ziębi ani grzeje, ale kisnę z tych komentarzy ludzi, którzy muszą się pochwalić, że kogoś nie znają. Jak nie znasz, to sobie sprawdź w Google.
Komentarz usunięty przez autora
Krystyna Prońko - warczała na ludzi, którym po koncercie sprzedawałai podpisywala swoje płyty. Od tej pory jej nie słucham.
Krzysztof Krawczyk - byłem
BONUS: Robert Górski (Kabaret Moralnego Niepokoju) stał obok mnie na przejściu dla pieszych i kątem
Takie wrażenia z okolic 2004-2006 roku
Kasa - straszy buc i zarozumialec. Wielka gwiazda jednego kawałka co nawet szkoły nie skończył. Jak ja tym typem gardzę.
Saleta - bardzo fajny gość, za to jego żonie albo partnerce to sodówka do głowy jebła do głowy.
Otylia Jedrzejczak tez skromna i spokojna dziewczyna.
Urbański - fajny gość i do tego miałem wrażenie, że jest strasznie wysoki.
Michał Wiśniewski - teraz trochę się odbił, wróciła moda ale za czasów gdzie miał dołek popularności, mentalnie uważał i zachowywał się jak top gwiazda, jednocześnie był przy tym hiper prawdziwy, naturalny i po prostu miły, sam zaczepiał aby się przywitać, podać rękę, zagadywał. Generalnie bardzo na plus
Glaca z Sweet Nois - gburek jak głowa małą, dawno po prime swoim, a kreował się na top gwiazdę nawet nie pozwalał się
Dodatkowo moja
Cejrowski - straszna świnia, oszukał mnie i ukradł mi buty z CCC