Aktywne Wpisy

dr_Batman +186
Ponad 150 wykopków uważa że żeby dostać się na medycynę trzeba było mieć znajomości lub rodzinę lekarską.
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
Jak w tym kraju ma być dobrze jak ludzie wierzą w takie rzeczy?
Czujecie się lepiej ze soba jak wmawiacie sobie że inni którzy osiągnęli sukces mieli to “załatwione”?
Jak wyglądała rekrutacja na studia medyczne w tamtym czasie?
źródło: IMG_6642
Pobierz
LamajHarma +309

k---a minelo ponad 20 lat a ja jestem w szoku jak chlop przewidzial, od podbazy chodzilem na konkursy z angola + czlowiek sie doszlifował na gierkach mmorpg online, a tabliczka mnozenia to jakis k---a w ogole gamechanger, generalnie jak masz obcykaną tabliczke od zera do stu, to potem dochodzą tylko przecinki albo dodatkowe zera, w pewnym etapie to juz samo ci sie uklada jak na szybko probujesz cos oszacowac
wiem wiem ze tu sami milionerzy i geniusze, ale po latach dopiero docenilem te dwie proste kwestie #feels #polskiedomy #coolstory #truestory
@Vaerlin Mówię o dzieciach w którejś tam klasie. Dorośli to wiadomo, że zapomną.
moze sie myle, luzny temat
Według mnie na pewno wejdą ostre próby monetyzacji openai no ale znajdą się narzędzia do omijania tego. Podobnie było z reklamami w internecie, gdzie problemu ukróciły adblocki.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file5393014959394575358
Pobierz@VanMander No dorosłych, a mowimy o dzieciach. Tabliczka mnożenia do 100 jest normalnie w programie nauczania.