Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1202
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +70
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

k---a minelo ponad 20 lat a ja jestem w szoku jak chlop przewidzial, od podbazy chodzilem na konkursy z angola + czlowiek sie doszlifował na gierkach mmorpg online, a tabliczka mnozenia to jakis k---a w ogole gamechanger, generalnie jak masz obcykaną tabliczke od zera do stu, to potem dochodzą tylko przecinki albo dodatkowe zera, w pewnym etapie to juz samo ci sie uklada jak na szybko probujesz cos oszacowac
wiem wiem ze tu sami milionerzy i geniusze, ale po latach dopiero docenilem te dwie proste kwestie #feels #polskiedomy #coolstory #truestory
Nigdy nie będzie równo bo to nie miałoby sensu;)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNie można mierzyć wszystkich swoją miarą
Z resztą, ilu pamiętasz ananasów z podstawówki ze swojej klasy którzy mieli problemy z nawet najbardziej trywialnymi rzeczami, a i tak byli puszczani dalej?
@BenAli: przepytaj randomowych dorosłych na ulicy, to ci gwarantuję, że co najmniej połowa (jak nie 3/4) nie będzie wiedziała ile jest 8x7 albo 5x9
@curiousboi: nie tylko od tego jest szkoła, żeby ci wbić do łba jakąś tam wiedzę o amebach i bitwie pod Pcimiem. Ma za zadanie wytrenować twój mózg do łapania koncepcji, wiedzy, schematów. Tak żebyś potem poszedł do roboty i wiedział, co ci ktoś właśnie wytlumaczy. I że gdy pojawi się nowe narzędzie, to żebyś się na nie patrzył jak ciele na
Angielski ok, ale tabliczka mnożenia to wiedzą śmieciowa, dla nieogarów co właśnie nie potrafią liczyć.
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz