Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

k---a minelo ponad 20 lat a ja jestem w szoku jak chlop przewidzial, od podbazy chodzilem na konkursy z angola + czlowiek sie doszlifował na gierkach mmorpg online, a tabliczka mnozenia to jakis k---a w ogole gamechanger, generalnie jak masz obcykaną tabliczke od zera do stu, to potem dochodzą tylko przecinki albo dodatkowe zera, w pewnym etapie to juz samo ci sie uklada jak na szybko probujesz cos oszacowac
wiem wiem ze tu sami milionerzy i geniusze, ale po latach dopiero docenilem te dwie proste kwestie #feels #polskiedomy #coolstory #truestory
@_Alessandro_: o co chodzi
@Par-excellence: ja zdaje sobie sprawe ze nie do konca mam rowno pod deklem, ale to jeszcze nie poziom psychiatryka xD
I tak samo uczył mnie przydatnej matmy i przedsiębiorczości
@BenAli: @curiousboi Opie, miałem rok temu dwóch praktykantów w firmie - byli to co prawda "informatycy" a nie drogowcy, ale to nie ważne. Tak jak zwykle zapoznałem ich ze specyfiką kołchozu, ogólne BHP itp. i dla jaj jednemu powiedziałem aby policzył 1 do 10. Typ się zmieszał, ale policzył. Drugiemu kazałem