kupiłem dziś nowy samochód (。◕‿‿◕。) przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡°͜ʖ͡°) #chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
@HADESP2K: @ThinkBackwards 51k, udało się utargować dosyć sporo @trzaichlac69 właśnie wcale, byłem na stacji diagnostycznej i diagnosta powiedział że jeszcze nie widział tak zdrowej Toyoty, Ale to dzięki temu, że była garażowana @nikita1 a widział ty kiedy hybrydę w manualu?( ͡º͜ʖ͡º) @maniok 2007
@trzaichlac69 Toyota Yaris zgnita? Mamy w firmie zwykła yariskenw benzynie, kupiona nowa w 2014 roku. Serwisowana w ASO. Po tym samochodzie nie widać śladów zużycia. Nigdy nic się w nim nie zepsuło, a ma najechane już chyba ponad 200k.
@staryalkus: posiadam mondeo w hybrydzie z praktycznie taką samą skrzynia i mogę podpowiedzieć abyś przy 60k przebiegu wymienił olej w przekładni ecvt (czyli potocznie skrzyni biegów), kup własny, poszperaj po grupach fcb jaki polecają a do silnika olej millers, specjalnie stworzony do hybryd, uwierz mi od razu ciszej w aucie będziesz miał po tych zabiegach
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
Lataj nisko i powoli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ruda już się zadomowiła? 🙆♂️
Tu przykład Yariski Hybrydowej siedmioletniej:
https://youtu.be/iM7EoARAF3g?si=WKgB2JgCuwjkJRj6
@trzaichlac69 właśnie wcale, byłem na stacji diagnostycznej i diagnosta powiedział że jeszcze nie widział tak zdrowej Toyoty, Ale to dzięki temu, że była garażowana
@nikita1 a widział ty kiedy hybrydę w manualu?( ͡º ͜ʖ͡º)
@maniok 2007