Wpis z mikrobloga

kupiłem dziś nowy samochód () przesiadam się ze starego Fiata Punto do Toyoty Yaris w hybrydzie, rocznik 2018, 54k przebiegu, pierwszy właściciel, serwisowana w ASO. Jeździ jak marzenie. Jaram się jak Rzym za Nerona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #samochody #motoryzacja #toyota
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@staryalkus: Gratki miras. Oby dobrze służyło auto.
Trochę ponad 2 lata temu też się przesiadłem z Toledo z 99 roku na Leona z 2017 roku w prawie full opcji. Też się jarałem niesamowicie, 18 lat różnicy między autami czuć zdecydowanie. A autko do tej pory jeździ znakomicie bez żadnej najmniejszej awarii. Jedynie ruda zaczyna brać sanki, więc muszę pomyśleć o konserwacji przed zimą
  • Odpowiedz
@Rozklapciocha w ecvt wymienia się jak już olej grubo po 100 tysiącach. Te skrzynie robią po 700k bez problemu. Zresztą na dowód: zobacz ile kosztuje skrzynia cała. 1500 zł na allegro, skądś się ta cena bierze
  • Odpowiedz
Zero korozji na budzie

byłem pod autem i widziałem to podwozie

@staryalkus: To nie budy gniją, tylko podwozie właśnie. A skoro masz zdrowe i jeśli planujesz pojeździć nią kilka lat, to warto zrobić jakąś sensowną konserwację. I niech dobrze służy!

Toyoty hybrydy najlepsze samochody jakie powstaly i nie ma z czym
  • Odpowiedz
@staryalkus: jak się można chwalić zakupem takiego małego i słabego samochodu, koła wielkości malucha :D prowadzi się to jak wóz drabiniasty, zero wygód itp, bagażnik jak na damską torebkę. Przestań już prosze.
  • Odpowiedz