Aktywne Wpisy

BastetII +66
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz
alibaski +239
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: a7zbxg
Pobierz#allegro #pdk
to się nazywa EventStorming i jest bardzo pomocna dla programisty, całego zespołu informatycznego w celu zrozumienia procesów zachodzących w jakieś firmie, dziedzinie, by później w łatwy sposób przełożyć to na kod i funkcjonalności programu, albo w drugą stronę, aby wytłumaczyć komuś zależności zachodzące w oprogramowaniu
wyobraźcie sobie, że do firmy wytwarzającej oprogramowanie przychodzi właściciel fabryki butów i mówi,
@CrokusYounghand: tylko fizyczna robota na budowie albo magazynie kwiiiiii kurła tylko w ten konkutenr klika kwiiiixD
@Serghio: shitstorming. Zrozumienie procesu to rola analityka - człowieka który potrafi myśleć analitycznie, który zamiast karteczkami posługuje się sprawnie np. UMLem. A rolą programisty jest implementacja. Rakiem dzisiejszego it jest angażowanie programistów w procesy w które nie powinni być zaangażowani, no ale tak taniej i agile.
osobiście lubię mieć