Aktywne Wpisy

Obiboq +12
Przez 15 lat pracy przed komputerem, praktycznie zerową aktywność fizyczną, oglądanie seriali po robocie i jedzenie syfu nabawiłem się sporej nadwagi.
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który

Rad-X +283

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD
#lekarz100k #konowalposting #randkujzwykopem
źródło: image_picker_08578E7D-CBC8-4EFA-B068-4DCAC0A92D52-28583-00000A3A89F84724
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Lolenson1888: i mają racje XDDDDDDDD
nie wiem co jest gorszym ściekiem badoo czy tinder. niezależnie od zawodu, jak żyjesz na poziomie, to chcesz mieć partnera na poziomie, a nie 35 kaśke ze średnim wykształceniem, 3 bombelkami i wymaganiami jakby była miss marsa, ewentualnie adrianka zakolaka co ładuje dzień w dzień browara i traktuje cie jak służącą,
źródło: obraz
PobierzPo dłuższym pisaniu na którym chyba byl jakiś tam vibe, zaproponowała jedna z najdroższych knajp w mieście na spotkanie, ja na to że niekoniecznie
I kontakt się urwał
Komentarz usunięty przez autora
@wrth: dokładnie tak, głównie dlatego, że rozumieją to środowisko, jego specyfikę i nie p------ą później głupot jak op
@polski_polak_z_polski: ziobro cię tak boli bo na niego głosowałeś czy tylko sympatyzujesz z nim?