Wpis z mikrobloga

Nie będą przecież randkować ze śmierdzącym plebsem z jakiegoś Badoo czy innego Tindera xD

@Lolenson1888: i mają racje XDDDDDDDD
nie wiem co jest gorszym ściekiem badoo czy tinder. niezależnie od zawodu, jak żyjesz na poziomie, to chcesz mieć partnera na poziomie, a nie 35 kaśke ze średnim wykształceniem, 3 bombelkami i wymaganiami jakby była miss marsa, ewentualnie adrianka zakolaka co ładuje dzień w dzień browara i traktuje cie jak służącą,
  • Odpowiedz
  • 106
@Lolenson1888: ciekawe jakie tam są opisy pod profilami xD Jeżeli nie jesteś neurochirurgiem lub anestezjologiem to przesuń w lewo. Pracuję 350 godzin w miesiącu, a Ty ile?
  • Odpowiedz
@not_me: raz mnie sparowało z jakąś lekarka transplantolozka czy c--j wie kim na Tinderze

Po dłuższym pisaniu na którym chyba byl jakiś tam vibe, zaproponowała jedna z najdroższych knajp w mieście na spotkanie, ja na to że niekoniecznie

I kontakt się urwał
  • Odpowiedz
  • 27
@eltanol3000: dokladnie, najlepiej randkowac z innymi zlodziejami i czesto narkomanami/alkoholikami, ktorzy czuja sie lepsi od innych zlodziei, narkomanow i alkoholikow xD
  • Odpowiedz
najlepiej randkowac z innymi zlodziejami i czesto narkomanami/alkoholikami, ktorzy czuja sie lepsi od innych zlodziei, narkomanow i alkoholikow xD

@wrth: dokładnie tak, głównie dlatego, że rozumieją to środowisko, jego specyfikę i nie p------ą później głupot jak op
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: nie dziwię się, kto raz czy dwa pogadał z lekarką na jakimś Tinderze czy innym portalu to wie, że oni poniżej pewnego poziomu nie zejdą i dają szybko do zrozumienia że nie chcą marnować czasu na biedotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz