Aktywne Wpisy

annlupin +11
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +32
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu z ich pełną ofertą aby cały zysk szedł na wspieranie Polskich firm:
https://dafi.pl/agd/saturator
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz@NIeLekajcieSie: Jakieś konkretne?
butelki do wody pewnie nie ale i tak je trzeba co jakiś czas wymieniać (a kupuje się w zestawie)
ps. ja w takim razie przechodzę, kupiłem sodastream kilka lat temu (dobrze że z rynku wtórnego), mam też cały zestaw do napełniania naboi więc w takim układzie to będzie bezproblemowe przejście
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-02 083614
Pobierz@Alabazam: D--a tam a nie scam. Syfony na naboje są droższe w użytkowaniu. Porównanie do thermomixa całkowicie bezzasadne.
W Krakowie wymieniają za 20-25 zł w zależności, czy chodzi o niebieską, czy różową butlę (nie znajdziesz taniej, czasami dają jakieś wakacyjne promocje, czy tam któraś z kolei wymiana gratis), a to tylko dotyczy ok. 450 g
@rzaden_problem: tak że, bo „więc”, a nie „również”, nieuku.
źródło: tak_ze-2
Pobierz@jakismadrynickpolacinsku: Takie rzeczy trzymasz na stole w kuchni i gości zapraszasz do niej, czy może w salonie chcesz ustawić? Takie pierdoły trzyma się w szafce (np. w tej z ekspresem do kawy) albo w spiżarni. Przecież nie gazujesz wody co pół godziny, żebyś musiał mieć to ciągle na wyciągnięcie ręki. Niezłe