Wpis z mikrobloga

#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu

- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu z ich pełną ofertą aby cały zysk szedł na wspieranie Polskich firm:
https://dafi.pl/agd/saturator
kfpwa - #systemkaucyjny 
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamięta...

źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485

Pobierz
  • 226
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szejas: Dzięki ale by się mi sama kaucja za 10 miesięcy dopiero zwróciła przy nabijaniu tego co mam i to na mocny gaz czego raczej nie robię i to przy butli SS a mam też kaufowe które jak jest promo to biją taniej.
Oczywiście jak gdzieś przytule na farta z 40 litrową butle za free to się będę bawić tak jakoś średnio to widzę wszak jakiś sensowny adapter na ali
  • Odpowiedz
@zibizz1 z butelkami to prawda bo zasadniczo każda plastikowa butelka ma datę ważności. Ja kupiłam sodastream w wersji DUO który jako jedyny obsługuje butelki plastikowe i szklane. Warto dopłacić te 200zl także dlatego że jego jakość jest o niebo lepsza niż np terra
  • Odpowiedz