Aktywne Wpisy

ibleedforyou +361
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +257
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem tak mowil "ja chciec obejrzec film ale rano miec wczesnie praca" itd. jeszcze w tej konwencji to bylo ok. Ale następnego dnia jak przebieral dzieciaka do szkoly to z nim gadal normalnie a dla mnie "ja cieszyc sie ze widziec zona" !! I potem dalej sobie robil te jaja przez caly tydzien. Wczoraj zmarnowal mi sobote. Dzisiaj jak chce poruszyc temat on mowi "ja nie rozumiec trudne tematy, ja chciec byc blisko ciebie." Wlasciwie na kazda zaczepke. No ok ale dla mnie ten dowcip przekracza juz granice zenady. Plus mowi "ty mowic do mnie prosciej tak zeby ja zrozumiec".
Co zrobic bo to bylo spoko przez jeden dzien ale tak jest od tygodnia i zwariuje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: kup kwiaty, czekoladki, wykup weekend w spa. A teraz najcięższe, nie jestem pewien, czy w ogóle możliwe do zrobienia: powiedz, że nie miałaś racji.
@mirko_anonim: Mówiłaś mu?
Ok. Uznajemy że skoro użyłem mechanizmy językowego powszechnego w moim otoczeniu, jakim jest grzecznościowa forma mnoga, a której ty nie znasz, to jestem debilem, wykręcam się i nie trzeba mi odpowiadać merytorycznie na moje argumenty
@Niebadzksieciem: z tym akurat nie będę dyskutować
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: i dla tego zakładasz ze na 100% wina leży po stronie faceta i jego "zawziętość". typowa baba.
@Cadfael: no tak. Nie znasz tego regionalizmy więc ja też nie mam prawa go znać i pochodzić z regionu gdzie jest na codzień używany
@Niebadzksieciem: jak każdy zakompleksieniec masz potrzebę usankcjonowania swojej "prawdy" i tkwienia w niej aż do popłakania się, co też i tutaj uczyniłeś.
a zarzut był prosty - zesrałeś się o to, że ktoś ci coś przypisuje na zasadzie uogólnienia, a potem sam uogólniłeś używając liczby mnogiej. co ciekawe nigdzie
@Cadfael: nie. Po prostu proszę cię o merytoryczny argument. Bo to że użyłem konstrukcji językowej której nie znasz i w ten sposób chcesz mi przypisać nieznajomość języka nie ma nic wspólnego z tym czy mam rację czy nie. Więc poza tym że jest to ad personam, to także można to
@Niebadzksieciem: wiesz deklu, że można sprawdzić twoje wpisy na wykopie? wiesz o tym, prawda? i utkaj już mordę, bo j---e od ciebie akustyczną desperacją aż do porzygu.