Aktywne Wpisy
se_mallo +162
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem tak mowil "ja chciec obejrzec film ale rano miec wczesnie praca" itd. jeszcze w tej konwencji to bylo ok. Ale następnego dnia jak przebieral dzieciaka do szkoly to z nim gadal normalnie a dla mnie "ja cieszyc sie ze widziec zona" !! I potem dalej sobie robil te jaja przez caly tydzien. Wczoraj zmarnowal mi sobote. Dzisiaj jak chce poruszyc temat on mowi "ja nie rozumiec trudne tematy, ja chciec byc blisko ciebie." Wlasciwie na kazda zaczepke. No ok ale dla mnie ten dowcip przekracza juz granice zenady. Plus mowi "ty mowic do mnie prosciej tak zeby ja zrozumiec".
Co zrobic bo to bylo spoko przez jeden dzien ale tak jest od tygodnia i zwariuje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@MechanicznaPitaja: to są niezbyt ważne szczegóły, nie czepiaj się
https://youtu.be/S31yoRMmNhw?si=I7yHZR1RNBAEm16V
@H_Moody: dokładnie, dodatkowo gość może żartuje, a może został właśnie w tych 'szczegółach' nazwany prymitywem lub innymi, gorszymi wyzwiskami - to teraz się odgryza.
źródło: image
Pobierz@MechanicznaPitaja: dokładnie tak jak mówisz, mnie też nie obchodzi kto zaczął, mają podać sobie ręce
Tez kobiety; potrafią w domyślaniu sie jako jedyne istoty na ziemi, NIEużywać dwóch półkul mózgowych jednocześnie
pewnie mu wygarnęłaś że nie rozumie czegoś, jest głupi prymitywny albo coś w podobie, to teraz masz chłopa nierozumnego na życzenie xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@MechanicznaPitaja: ja jestem z babą od nastu lat, ale moja nie jest upośledzona
źródło: EEcngewY5dW7HmS1
Pobierz