Aktywne Wpisy

WiesniakzPowolania +362
Ciekawostka.
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
W roku 2000 Polska miała 127 km autostrad i 190km "S"- łącznie 317 km dróg szybkiego ruchu
W 2024 było 1884km "A"i 3320,9 "S". Łącznie 5205,5 km
#ciekawostki #polska #motoryzacja
źródło: Polska_autostrada
Pobierz
mirko_anonim +12
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem tak mowil "ja chciec obejrzec film ale rano miec wczesnie praca" itd. jeszcze w tej konwencji to bylo ok. Ale następnego dnia jak przebieral dzieciaka do szkoly to z nim gadal normalnie a dla mnie "ja cieszyc sie ze widziec zona" !! I potem dalej sobie robil te jaja przez caly tydzien. Wczoraj zmarnowal mi sobote. Dzisiaj jak chce poruszyc temat on mowi "ja nie rozumiec trudne tematy, ja chciec byc blisko ciebie." Wlasciwie na kazda zaczepke. No ok ale dla mnie ten dowcip przekracza juz granice zenady. Plus mowi "ty mowic do mnie prosciej tak zeby ja zrozumiec".
Co zrobic bo to bylo spoko przez jeden dzien ale tak jest od tygodnia i zwariuje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
ten który z was to zrobił nie nadaje się do poważnego/partnerskiego związku tzn. jest dzieckiem w ciele dorosłego.
@
Daj znak o czym byla klotnia bo na 99% z powodu Twojej nadinterpretacji.
Ogólnie to XD, niepoważni ludzie zakładają rodzinę i mają dziecko. Jak ktoś ma robić dzieci tylko żeby ratować kryzys demograficzny to niech odpuści lepiej XD
"Szczegóły nie są zbyt ważne"
Coś czuję, że są wazne i znacznie zmieniają odbiór tej historii.
źródło: 260px-Office-1200-baumgartner1
PobierzSuszyłaś mu głowę o byle pierdołę lub zrobilaś awanturę gdzie nie wiadomo było o co Ci chodzi. Więc Cię strollował i będzie trollował do czasu aż przyznasz się, że przesadziłaś i go przeprosisz.
Swoją drogą spoko typ :)