Aktywne Wpisy

uncle_freddie +353
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +278
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

Mam dość nietypowy problem w #zwiazki.
Jestesmy malzenstwem po 30stce. Jest lepiej niz gorzej, wiadomo wzloty i upadki. Ale tydzien temu poklocilam sie naprawde mocno z mezem. Wylaly sie wiadra pomyj trzaskania drzwiami. Szczegoly nie sa zbyt wazne ale po klotni maz podszedl i powiedzial " ja chciec sie pogodzic". Dla mnie to byl troche oczyszczajacy atmosfere zart, a potem juz wieczorem tak mowil "ja chciec obejrzec film ale rano miec wczesnie praca" itd. jeszcze w tej konwencji to bylo ok. Ale następnego dnia jak przebieral dzieciaka do szkoly to z nim gadal normalnie a dla mnie "ja cieszyc sie ze widziec zona" !! I potem dalej sobie robil te jaja przez caly tydzien. Wczoraj zmarnowal mi sobote. Dzisiaj jak chce poruszyc temat on mowi "ja nie rozumiec trudne tematy, ja chciec byc blisko ciebie." Wlasciwie na kazda zaczepke. No ok ale dla mnie ten dowcip przekracza juz granice zenady. Plus mowi "ty mowic do mnie prosciej tak zeby ja zrozumiec".
Co zrobic bo to bylo spoko przez jeden dzien ale tak jest od tygodnia i zwariuje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@Niebadzksieciem: i zapewne nie widzisz kompletnego braku logiki w tych dwóch zdaniach xD
a
źródło: 1000037085
Pobierz@mirko_anonim: własnie, że są ważne, bo przedstawiasz nam przekłamany obraz sytuacji, a my nei możemy poprawnie wyciągnąć wniosków, tak więc po co w ogóle sie uzewnętrzniasz? Mamy CIe pocieszać?
no, podaj jakiś współczesny przykład używania liczby mnogiej jako formy grzecznościowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Cadfael: opracowanie opisujące używanie tych rzeczy z 2015 jest wystarczająco aktualne, czy chcesz bym ponagrywać rozmowy ludzi w mojej okolicy gdzie tego się używa? https://ojs.zrc-sazu.si/jz/article/view/3008/2756
@mirko_anonim: Ty mowic prosciej, on rozumic.
Największy toksyk na tym portalu będzie radził ludziom co ma robić, jeszcze z taką nienawiścią do mężczyzn (co jest hipokryzją, bo jebiesz za to samo mężczyzn).
Ale ty musisz mieć smutne życie, różowa pokrako.