Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +922
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +134
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

To jest genialne, że też nikt inny wcześniej na to nie wpadł
Bo taka prawda ludzie ciągle tylko narzekają masz depresję idź pobiegaj uśmiechnij się nie masz pracy to ją znajdź nie masz domu to sobie coś tam ogarnij wszystko byłoby obwiele prostsze tylko ludzie to niepotrzebnie komplikują i robią z igły widły
Takich ludzi warto słuchać!
A ktoś wam każe kupować te nowe auta w salonach BMW czy Porsche?
Przecież możecie sobie kupić nowe clio albo dacie. Są też inne tanie marki samochodów!
Nie stać was na kredyt mieszkaniowy ale tak czy siak go bierzecie to czemu nie zrobić tego samego z samochodem? Wbrew pozorom samochody nie są takie drogie ale p0lak serio woli kupić używane… woli dać nawet więcej za roczne
Teraz nie ma już upa w ofercie. Zarabiam 3 x tyle co 10 lat temu i zgodnie z zasadą 6 pensji nie stać mnie na polo.
W poniedziałek jade po Teslę dostosowaną do moich zarobków - 10 000 pln za nówkę sztukę.
Wtorek odbieram ekologiczny dom z panelami i pompca ciepła - 100 000pln kredyt na 10 lat ale myślę że dam radę spłacic.
Środa zaczynam pluć na biedaków w 20 autach i palących węglem.
@Strigiformesman: no wiesz, samochód po gwarancji nadaje się wyłącznie na złom przecież. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Notes: ale po co mam kupować nową, małą Dacię z podstawowym wyposażeniem za 61 tysięcy zł, jak za 55 tys. zł kupiłem 3-letnie kombi w bogatej wersji z przebiegiem 60 tys. km? A takie Tipo kombi były jeszcze tańsze (ok. 45 tys.).
@Notes Ale po co? Samochód mi służy do jazdy, a nie pokazywania statusu, więc po co mam płacić za nówkę, skoro używka też jeździ.