Aktywne Wpisy

Ka4az +652
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@T_rex77: Całkiem sporo
Sam
a w Polsce to samo 2000 zł.
Może coś się zmieni, przedstawiciel mi powiedział, że to wina WIBOR i po prostu nie ma takiej możliwości aby w Polsce były niższe raty za leasing.
@Notes:
Najtańsza Dacia to dziś jakieś 60k. Używane auto, które spokojnie dostanie przegląd kupisz za 5k + 5k na nowe tarcze, klocki, elementy zawieszenia i opony. No jednak różnica jest.
@Notes: ciekawe jaki procent tych jest aut w leasingu czyli de facto właściciela nie stać na to auto.
@red7000: dla kogo brzydkie, dla tego brzydkie. Ja uważam, że Dacii wyszła bardzo ładna sylwetka auta. Natomiast niestety Sandero czy C4 to nie moja bajka i raczej bym nigdy w te auta nie celował. C4 nigdy mi się też nie podobało, a Sandero to racja - mocno budżetowa wersja.
@albi_77: Trzeba wydać min. 100 000 złotych w salonie, żeby dostać jakość, moc i zasięg auta, które na OLX kosztuje 25k (+/- 5k). Będzie czuć kilometry, zupełnie jak trzask gównianych plastików i żyłowanie silniczka od kosiarki na autostradzie. Awaryjność nowych aut nie jest zerowa, a tak jak mówię, kupowanie auta 74 KM przy całkowitej rezygnacji z komfortu jazdy, z małym
@ukazuyr: Ale o czym Ty chłopie piszesz? Górna granica ogranicza pole wyboru do tego, na co realnie możesz sobie pozwolić. Ekspert powiedział, że jak masz możliwość brać z salonu (tj. budżet pozwala), to