Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +34
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Notes: jeśli cię na coś stać to to kupujesz, jeśli nie - spłacasz w ratach. Tym jest leasing, bierzesz w ratach coś na co nie jesteś w stanie sobie pozwolić od tak. I błagam, nie p-----l mi o optymalizacjach bo jak ktoś powtarza takie bzdury tzn.
Jak leasing to bardzo korzystna forma nabycia a raczej korzystania z samochodu kiedy ma się firmę. Leasing na osobę prywatną średnio się opłaca. Osoba prywatna powinna brać samochód w kredycie a nie leasingu.
Aczkolwiek jest też taka wykładnia że leasing nie jest opłacalny nawet jak masz firmę. Ale w mojej ocenie to kwestia indywidualna jakie pojazdy i do jakiego użytku w
Gdzie ja pisałem coś o kilku nieruchomościach? Ja mam dwie więc to chyba nie kilka ale kij z tobą.
Czarno listę to ty już dawno dałeś na swoją edukację xD
@ddonik: kupowałem w tamtym roku, więc teraz to już 4-letnie (nie wiem, o ile ceny się zmieniły przez rok)
W tej cenie bezwypadkowe kombi, z przebiegiem do 100 k km, benzyna do wyboru były głównie: Meganka, i30, Astra, Ford Focus, Fabia, Peugeot 308, Tipo (te były już za +- 45k)