Aktywne Wpisy

maikeleleq +39
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +114
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

Hej, mam pytanie o teamsy na telefonie. Chce sobie pobrać apkę, ale IT mojego korpo chce dostep do historii przegladania, chyba zdjec i jakis ogolny dostep do telefonu (nie pamietam teraz dokladnie), ale moje pytanie jest takie - czy serio ktos w IT siedzi i to sprawdza/przegląda? Większość ludzi u mnie ma zainstalowane teamsy na tel i chyba się tym nie przejmują.
Firmowe apki instaluje się w odrębnym środowisku "służbowe" - masz w telefonie 2 wersje apki: prywatną i służbową.
@cyk21: Firmowe apki instaluje się na służbowym telefonie który możesz np. p--------ć w kąt o 16, a nie na swoim prywatnym sprzęcie. Lol
@salad_fingers: A po co mi drugi telefon i do tego służbowy? Mam chodzić z dwoma telefonami?
@PruderyjnyPejoratyw: Do intune nie musisz się logować i wtedy firma nie ma władzy nad telefonem, tylko w ograniczonym zakresie nad korporacyjnymi apkami.
Ale też nie wiem, czy @Polina2137 ma wymóg instalowania akurat Intune. Może to być jakiś inny soft. Pisze, że korpo
@maffbuc: analoga musi ktoś wywołać. I prywatność poszła w dal.
@PruderyjnyPejoratyw: To powinien być authenticator do tego, bo wtedy nie trzeba się mordować z hasłami i wystarczy pin, albo nawet odcisk palca, rozpoznawanie twarzy. Połączenie teams (albo inna służbowa apka), ms authenticator i intune (bez logowania) nie daje firmie dostępu do telefonu, daje nam szybkie logowanie i nie trzeba bawić się z dodatkowymi profilami. Tylko firmy trochę januszują i żałują na dobrych i drogich gości od