Wpis z mikrobloga

Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy skutki uboczne szczepionek?
#choroby #zdrowie #rak #zalesie #czarnobyl
maikeleleq - Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z ra...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 197
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maikeleleq Firmy nas trują, każdy kogo znam też choruje na raka i nawet już w wieku 20 lat. Moim zdaniem jest to efekt rozwoju, szczepionek, złej diety. Chemia jest teraz wszędzie, normy zanieczyszczeń są ciągle zawyżane, aby sprostać popytowi. Wszystko co jemy, wstrzykujemy ma duży wpływ. Nie ma jednego czynnika, na to składa się wszystko. Znajomy w sobotę zmarł na raka mial 40 lat, żywił się tylko hot dogami i cukrem,
  • Odpowiedz
Oczywiście szczepionki dzbany.

Jemy syf, wdychamy syf, pijemy syf. 30 lat temu znacznie mniej samochodów, więc powietrze było lepsze. Żywność tragiczna, wszystko pryskane, kurczaki rosną 3x szybciej niż powinny, wszechobecny cukier. Ciągła gonitwa, ciągły stres. No i to się teraz odbija.
  • Odpowiedz
@maikeleleq: oczywiście, że szczepionki i Czarnobyl a że często takie osoby mają w dupie swoje zdrowie i jedzą syf, nie badają się a ich jedyna aktywność to chlanie wódy albo oglądanie tv to oczywiście nic nie znaczy.
  • Odpowiedz
  • 53
@fdsgresyhvxh szczepionka wszczepia raka. Było kilka serii. Różne oznaczenia ostatnio znajoma mi to tłumaczyła było to tak:

Seria zaczynająca się na A: Autyzm
B: Białaczka
C: Czerniak
D: D10: nowotwór niezłośliwy jamy ustnej i gardła D12: nowotwór niezłośliwy okrężnicy, odbytnicy, odbytu i kanału odbytu D14: nowotwór niezłośliwy
  • Odpowiedz
  • 151
więc powietrze było lepsze.

@typowy_zielonek: Taaaaa, szczególnie w zimie... przy czym każdy palił w piecu wszystkim, nawet podkładami kolejowymi jak potrafił sobie "zorganizować".

Weź mi tu głupot nie gadaj.
  • Odpowiedz