Aktywne Wpisy

MonazoPL +135
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +254
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy skutki uboczne szczepionek?
#choroby #zdrowie #rak #zalesie #czarnobyl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz*powiedział Ryszard polewając kieliszka, trzymając papierosa w ustach*
Jemy syf, wdychamy syf, pijemy syf. 30 lat temu znacznie mniej samochodów, więc powietrze było lepsze. Żywność tragiczna, wszystko pryskane, kurczaki rosną 3x szybciej niż powinny, wszechobecny cukier. Ciągła gonitwa, ciągły stres. No i to się teraz odbija.
źródło: 3747490c94c6f69d2028799f6f9ec3b2
Pobierz@Kotlet_z_Chabowy: a tak z ciekawości spytam, dlaczego szczepionka miała by być kancerogenna, a nie np przejście covida?
Seria zaczynająca się na A: Autyzm
B: Białaczka
C: Czerniak
D: D10: nowotwór niezłośliwy jamy ustnej i gardła D12: nowotwór niezłośliwy okrężnicy, odbytnicy, odbytu i kanału odbytu D14: nowotwór niezłośliwy
@typowy_zielonek: Taaaaa, szczególnie w zimie... przy czym każdy palił w piecu wszystkim, nawet podkładami kolejowymi jak potrafił sobie "zorganizować".
Weź mi tu głupot nie gadaj.
Jestem ze Śląska i w temacie powietrza zrobiliśmy progres w ostatnich 30 latach taki, jak Chiny w gospodarce. Jest chyba z 10x czyściej.