Aktywne Wpisy

Reepo +8
Jaki prezent mogę kupić osobie która codziennie pisze pod tagiem danielmagical??? #wykopaka
koralowiecc +4
taka jest prezencja nażyczonej Georga bez obowiązkowej instagramowej obróbki i za pewne też bez makijażu.
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
źródło: Screenshot_2
Pobierz

Tak, wiem, że każdy zasługuje na miłość i tak dalej.
#psychologia #zaburzenia #logikaniebieskichpaskow
To przenośnia tak jak ta nazwa.
źródło: comment_EfdhuGuwUXwdVcSACxFI0ES1UnQs3aQz
PobierzKaruzela emocjonalna, która sprawia, że nie ma nudy.
Może i normalnie jest kłoda, ale p--------z trochę i cię zajedzie. Dokładnie tak jak z łobuzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to, że może przegiąć i Cię ubić, to ryzyko wliczone w zabawę - niektórzy to lubią.
Borderki i narcyzki sprawiają wrażenie, że naprawdę cię chcą, a jeśli w ogóle interesują się chłopami, to są hiperseksualne, wychodzą z inicjatywą, wykazują entuzjazm do wszystkiego itp. Potrafią też wykorzystywać naturalne chłopskie instynkty.
Przeciętna Anetka jest w porównaniu dość nudna i pasywna.
Bo dla usystematyzowania - borderline to dorosły, za którego sterami emocji siedzi dziecko. Więc ta dorosła, często bardzo fajna i atrakcyjna osoba nagle zaczyna wpadać w tantrum sześciolatka. I jak mamy sześciolatka to wiadomo że gówniarz tupie nóżką i łatwo to zignorować. Sześciolatek krzyknie "nienawidzę Cię!" i wiemy, że po prostu to są emocje z którymi sobie aktualnie nie radzi.
Ale jeśli jest
Są szczupłe i tyle
Jak byłyby grube to wyjrbane
Poza tym bliscy (zwłaszcza partnerzy) osób z borderline mogą, przy ich mechanizmie idealizacji-dewaluacji, doświadczać silnych wzmocnień pozytywnych.
Na świadomym poziomie - widzieć w takiej borderce "świetną osobę" tylko z problemami, ba, cierpiącą i mieć nadzieję, że potrafi jej pomóc w ogarnięciu się albo że sama się ogarnie.
@Kojaan: niewiedza
@Kojaan: zawsze bo to jest osobowość pogranicza między narcyzmem a psychopatią