Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1922
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +359
źródło: 1000005415
Pobierz

Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego przyszło mi doświadczyć.
Czuję się tak jakby w przygodzie romantycznej na polu damsko-męskim, ktoś mnie wrzucił na mapę-wioskę humanoidlanych orków męskich pozbawionych kultury wyższej, głębszych uczuć (przede wszystkim empatii), którzy z rykiem entuzjazmu biegną do mieniącego się, lecącego na wietrze pozłotka.
Może jednak rzeczywiście "wystarczyło" urodzić się w lepszym miejscu, by mieć szansę na "coś".
To zdjęcie wywołuje we mnie subiektywne spontaniczne poczucie niesprawiedliwości i nie mam zamiaru tego tłumić.
#f1
źródło: Screenshot_2
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/84033323/konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem-byloaledo