Aktywne Wpisy

Dorciqch +39
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +248
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Tak, wiem, że każdy zasługuje na miłość i tak dalej.
#psychologia #zaburzenia #logikaniebieskichpaskow
@Derpinardus i przede wszystkim @quarien idealnie to opisali, podobnie @morisson-kaspini-jakub - widać że też przeżyliście ten chory rollercoaster na którym nie ma hamulców i jedziesz aż do wykolejenia.
Te osoby nie zawsze wyglądają jak stereotypowe borderki z memów z kolczykami i kolorowymi włosami. Na początku przezywasz miłość życia. Ten
Słyszałem takie powiedzenie w tym temacie:
Komentarz usunięty przez autora
Spokojnie mireczku, od tego bywa wykop. Pisz śmiało, może być też na pw. Sam też wyrzucę z siebie co mi się
Wiem że na tym etapie to brzmi dziwnie i abstrakcyjnie ale przyjdzie dzień że nie będziesz ciągle myślał jak było dobrze, co zrobić żeby wróciła,
Relacja z borderem to uwikłanie. Czytając Twojego posta czułem straszne zmęczenie:
Ty jej mówisz, ona mówi, potem drama, potem przepraszasz, potem Ci źle, potem ktoś Ci powiedział, ale ona nie wiedziała, Ty wiedziałeś, miałes klucze, nie miałeś kluczy i tak dalej...
Jedna wielka siatka emocjonalnych
@quarien: Stary ja niemal wszystko pamiętam: i to złe i to dobre(I to jest dopiero nasze przekleństwo, tak jak pisałeś - jak było dobrze to było najlepiej na świecie).
Sytuacji które byłyby wystarczającym powodem do zerwania dla normalnej pary mam najmniej kilkanaście. Za każdym razem liczyłem na to
@QBA__: ciężko się z tym nie zgodzić ( ಠ_ಠ)
Dużo przeszedłeś. Obyś już nie trafiał na takie osoby, bo wygląda na to, że nie ma sensu próbować ich naprawiać. Co z tego, że bywają bardzo dobre chwile, skoro typiara cię krzywdzi psychicznie i fizycznie. Już po pierwszej takiej sytuacji powinieneś był się od niej odciąć na zawsze, ale wiem, że łatwo
@QBA__: I tu Cię mam.
Często jest to pytanie "glaczego w ogóle z nią byłeś?"
Bo te jazdy przypominają
@quarien: Masz masz miras ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będąc z nią
Jeszcze odniosę się do tego fragmentu:
Chodzi mi o to naprawianie świata. Oceń moje