Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +486
źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1575882272231052350
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#programista15k #programowanie #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@heniek_8: Byś sie kur*wa zdziwil xD Ile ja takich sytuacji ze strony kobiet na żywo widzialem to nie zlicze, nawet jesli to bait goscia to kobiety tak po prostu robią i potwierdzi to każdy kto ma jakiekolwiek doświadczenie
ale to nic nowego. kuc jest za biedny żeby jakaś julka 10/10 leciała
@centerario: Przecież powyżej dokładnie opisano jak wygląda proces programowania pociągu kobiet do bad boyów ( ͡º ͜ʖ͡º)
BTW teraz rozumiem dlaczego programiści mają problem ze znalezieniem kobiety. Nie wygląd, nie wzrost, ale ich sposób bycia. Powinni dawać w opisie na Tinderze, że szukają różowej z fobią społeczną. Takiej nie uda im się nawrócić
@gnijacy_wypok: To rzeczywiście gruntowne badania przeprowadziłeś
@kamikadze97: A mnie zawsze bawi, jak jakiś sfrustrowany przegryw analizuje sobie jakiś wysryw z internetu bądź iny wycinek rzeczywistości, żeby udowodnić sobie w dalszym procesie myślowym jakąś ideę. Klasyka tematu.
@gnijacy_wypok: ale w sensie że co? przychodziłeś z tym kolegą do jego domu po pracy i widzialeś na wlasne oczy ze jego kobieta nie ma go za frajera? prześwietlałeś przeszłość ich kobiet/żon i sprawdziłeś że to nie są typowe laski po karuzeli które przykleiły się do frajera 15k? masz magiczną kulę by wiedzieć ze za kilka lat te kobiety nie kopną ich
@Kitty88:
źródło: press-x-to-doubt-la-noire
Pobierz@centerario: ^_^
@tubkas12: kiedys na fejku na tinderze pisalem z scrum masterka. zapytalem co mysli o programistach to uzyla wlasnie tego stwierdzenia 'takie duze dzieci'
z mojego doświadczenia ogólnie też informatycy są kiepsko postrzegani na rynku matrymonialnym chociażby dlatego że