Wpis z mikrobloga

Sprytny ruch Nawrockiego z tym ostatnim wpisem i wciąganiem własnego dziecka w polityczną wojenkę - teraz ludzie będą wyciągać jej wizerunek jako argument za edukacją zdrowotną, bo dziewczynka ewidentnie ma nadwagę (może nawet otyłość). Córka na pewno będzie wdzięczna tatusiowi za spieprzenie swojej psychiki dla chwili triumfu konserwatywnej społeczności.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
splinter96 - Sprytny ruch Nawrockiego z tym ostatnim wpisem i wciąganiem własnego dzi...

źródło: 1000010290

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@splinter96: ja z edukacja zdrowotną mam ten problem, że chyba 100% wiedzy którą ponoć trzeba teraz przekazać dzieciom w tych sprawach, miałem w podstawówce ramach biologii... Stąd powraca pytanie, po co w ogóle taki przedmiot??
  • Odpowiedz
@splinter96: @fidelio-fidelio

Przeciez to jest dowod na to jak podstepne jest "LEWACTWO" .

Karol nigdy by sobie sam tego nie zrobil, ma moze nawet najlepsza figure wsrod wszystkich Prezydentow... za to lewacka diete zafundowal swoim bliskim. To sie niestety w rodzinach czesto zdarza

A swoja droga prawdopodobnie wystarczylby zintensyfikowany sport, lekcje wf-u...
  • Odpowiedz
@splinter96: moze dlatego ja wypisali? Bo sie dowiedzieli, ze bedzie rozmowa na temat zdrowego odzywiania, zdrowych nawykow - zczailaby sie co jej rodzice zafundowali za zycie i mialaby do nich pretensje?
  • Odpowiedz
@fanatykwedkarstwa2: nie wciaga sie kalorii przez skore, tylko niektore choroby spowalniaja metabolizm. Czasem wystarczy wprowadzenie leku, zeby chory schudl.
Mam kolege, ktory cierpi na cukrzyce typu 1 - jest otyly od malenkosci. Przy tej chorobie nie da sie za bardzo odchudzac, zreszta widze, ze on nie je wiecej niz ja, a pomimo to zostaje otyly.
Oczywiscie tu nie wiemy czy to skutek choroby, czy przejedzenia.
  • Odpowiedz
@splinter96: czyli wyśmiewanie Schnepfowej, że nazwała syna na cześć swojego teścia - zbrodniarza komunistycznego jest złe i jest atakiem na rodzinę
Ale wyśmiewanie dziecka Nawrockiego, nie jest złe i to jest wina samego Nawrockiego?
Wy jesteście chorzy na łeb i tyle xD
  • Odpowiedz
batyr sam wciąga dziecko w polityke a potem sam się zesra jak znajdzie się dwóch klaunów na TT którzy będa je atakować.

@szmichal: nie ma to jak obwinianie ofiary xD ale czego się spodziewać po bordo xD
  • Odpowiedz