Wpis z mikrobloga

Sprytny ruch Nawrockiego z tym ostatnim wpisem i wciąganiem własnego dziecka w polityczną wojenkę - teraz ludzie będą wyciągać jej wizerunek jako argument za edukacją zdrowotną, bo dziewczynka ewidentnie ma nadwagę (może nawet otyłość). Córka na pewno będzie wdzięczna tatusiowi za spieprzenie swojej psychiki dla chwili triumfu konserwatywnej społeczności.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
splinter96 - Sprytny ruch Nawrockiego z tym ostatnim wpisem i wciąganiem własnego dzi...

źródło: 1000010290

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a jakim śmieciem trzeba być aby jeszcze małe dziecko doprowadzić do otyłości która może mieć wpływ na całe jej życie.

@fidelio-fidelio: Nadwaga zwłaszcza u dzieci nie zawsze wynika z tego, że za dużo jedzą.
  • Odpowiedz
  • 50
@Cztero0404: ale wiesz, że można skrytykować ojca za doprowadzenie córki do takiego stanu bez wyzywania jej? To wciąż będzie zgodne z faktami i nie będzie obraźliwe, ale dziewczynka nie będzie się czuła dobrze czytając taką krytykę swojej osoby w internecie. Nie doszłoby do tego gdyby ojciec nie postanowił budować swojego politycznego wizerunku kosztem dziecka.
  • Odpowiedz
ale wiesz, że można skrytykować ojca za doprowadzenie córki do takiego stanu bez wyzywania jej?

@splinter96: Jeszcze raz. Nadwaga zwłaszcza u dzieci nie zawsze wynika z tego, że za dużo jedzą, być może nie wiem ta dziewczynka na coś choruje.
  • Odpowiedz
I to robi zapewne ta bardziej tolerancyjna, wyedukowana i obyta strona.

@Cztero0404: do końca świata moglibyśmy się obrzucać "dowodami" która strona ma więcej za uszami
  • Odpowiedz
@splinter96: batyr sam wciąga dziecko w polityke a potem sam się zesra jak znajdzie się dwóch klaunów na TT którzy będa je atakować. Tak jak przy kampanii, jeden wpis na X rozpętał burzę na cały kraj. To sprytna gra. Mógł wypisać i nic nie mówić ale zdecydował się wyjść do tego do publiki. Widocznie niektóre dzieci nie muszą wiedzieć jaki dotyk jest zły albo co się dzieje z moim ciałem.
  • Odpowiedz
skąd się biorą nadmiarowe kalorie? Jaka to choroba, że wciąga się kalorie przez skórę z powietrza?

@fanatykwedkarstwa2: Chociażby niektóre leki działają w ten sposób takie jak encorton. Nie wiem jaka choroba bo nie jestem jej lekarzem, ale za to wiem, że zachowujesz się bardzo nie fajnie.
  • Odpowiedz
@splinter96: Jak śmiesz wstrętny lewaku, przecież nie ma nic bardziej polskiego niż otyłość. Wzorowy Polak Katolik Patriota musi wyglądać jak tucznik na chwilę przed ubojem, to jest właśnie esencja zdrowego chłopa
  • Odpowiedz
@splinter96: Argumentacja na zasadzie: Została zgwałcona, bo się zbyt wyzywająco ubrała.

Komentatorzy naśmiewający się z 7-latki są zazwyczaj dorośli, w związku z czym powinni kontrolować swoje zachowanie i wpisy w mediach społecznościowych i nie zrzucać odpowiedzialności za własne chamstwo na innych.
  • Odpowiedz