Aktywne Wpisy

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

JerryManson +2
W gruncie rzeczy to właśnie zakopałem rzeczy

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
źródło: 1000010290
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@fidelio-fidelio: Nadwaga zwłaszcza u dzieci nie zawsze wynika z tego, że za dużo jedzą.
@splinter96: Jeszcze raz. Nadwaga zwłaszcza u dzieci nie zawsze wynika z tego, że za dużo jedzą, być może nie wiem ta dziewczynka na coś choruje.
@Cztero0404: do końca świata moglibyśmy się obrzucać "dowodami" która strona ma więcej za uszami
@fanatykwedkarstwa2: Chociażby niektóre leki działają w ten sposób takie jak encorton. Nie wiem jaka choroba bo nie jestem jej lekarzem, ale za to wiem, że zachowujesz się bardzo nie fajnie.
@Cztero0404: ty przeczytales na co ten lek jest? xD nadwaga to w takim przypadku najmniejszy problem
Komentatorzy naśmiewający się z 7-latki są zazwyczaj dorośli, w związku z czym powinni kontrolować swoje zachowanie i wpisy w mediach społecznościowych i nie zrzucać odpowiedzialności za własne chamstwo na innych.
źródło: images
Pobierz