Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Wychodzi na to, że moja prośba o zgłaszanie z poprzedniego posta poskutkowała bo wcześniej gdy sam zgłaszałem nie było żadnego odzewu.
trzyem - Wychodzi na to, że moja prośba o zgłaszanie z poprzedniego posta poskutkował...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@EpicElion:
Nie zostałem oszukany. Wiem, że to może tak wyglądać skoro jestem aż tak zaangażowany ale nic bardziej mylnego.

Ciekawostka: Polskie prawo nie przewiduje żadnej kary dla osoby która chciała kupić nielegalne substancje i została oszukana. Można bez problemu iść to zgłosić jako osoba oszukana i nie ponieść żadnych konsekwencji.
  • Odpowiedz
  • 1
@EpicElion:
Dobry pomysł pytać się LLM w kwestii czegoś tak niszowego w globalnej skali jak Polskie prawo i używanie tego w dyskusji jako valid argument XD Czym temat jest bardziej niszowy globalnie tym szanse, że AI zacznie halucynować wzrastają drastycznie.
Tutaj masz przykład takiej sprawy:
https://policja.pl/pol/aktualnosci/53252%2CZamiast-narkotykow-otrzymal-paczke-z-pocietym-papierem-zglosil-oszustwo.html?utm_source=chatgpt.com

Jedyne co może nieprzyjemnego spotkać osobę która coś takiego zgłosi to jest to, że będzie miała to później zanotowane w papierach co może działać
  • Odpowiedz