Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
Kakarot_Z +7
#hotelparadise po Andrzeju widać że ciśnienie w nim wzbiera. Głos łamiący się na setce dużo o tym mówi + akcja z zajawki nowego odcinka,nie pozostawia złudzeń. Pytanie czy jebnie zawór bezpieczeństwa?
źródło: a8egbh
Pobierz

Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
PobierzBo przecież w tej ustawie nie chodzi o o to, żeby utrudnić życie alkoholikom czy żeby dbać o zdrowie Polaków (czy jakiekolwiek górnolotne hasełka), tylko o zmniejszenie interwencji policyjnych w nocy
@Rga79: mówisz że gównopost na mirko przekona alkoholika do czegokolwiek?
Po co mam szukac kolejnych argumentów jak dosłownie każdy oburzony alkus wpisuje się dokładnie w to co napisałęm w głównym poście?
@Godir17: Spróbuj wydeukować w komunikacji miejskiej sebka pijącego harnasie i zdaj relacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@armandosek83: własnie na odwrót, jeśli jesteś uzależniony. Trzeba być niemądrym, by wydawać na p--o 2 lub 3 krotność jego wartości, jak masz w sklepie.
@Leniek: nie moja wina, że u ciebie tak się kończy picie. Ale to trzeba się leczyć, a nie zakazywać innym. Szczególnie, że czytając twój cały komentarz, ewidentnie masz problem z alkoholem :)
@PurpleHaze: na zachodzie
@albi_77: no mam, ostatnio musiałem 3 flaszki wina wyrzucić bo tak długo stały że aż skisły
@Rga79: Nie każdego, tylko tych którym życie się wali, bo przez 8h nie moga alkoholu kupić
Nocna prohibicja musi być bo sklepy są coraz bardziej pełne drobnych pijaczków którzy ewidentnie nie radzą sobie z dawkowaniem alkoholu i zarabianiem pieniążków na ten a-----l. Zresztą,
próba poważnej dyskusji kiedy udzielasz sie na patotagach jest za to świetnym pomysłem, jesteś wtedy traktowany wybitnie powaznie