Aktywne Wpisy

karolina-oska +126
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +96
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@armandosek83: to jak nie jest dla Ciebie tak ważny to nawet jak Ci się chce napić to się nic nie stanie jak się nie napijesz, prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie ja chleję pod sklepem. To nie ja robię rozróby po alko.
Ale to ja mam powiedziane "nie" bo ktoś jest debilem.
Czemu to ja mam być ograniczany?
@armandosek83: za to dla każdego alkoholika najważniejsze jest żeby móc go kupić natychmiast między 22 a 6 rano bo w tym momencie naszedł go impuls i bez tego umrze, albo spuści w------l konkubinie. Dobrze że ty nie masz tego problemu, bo byłoby Ci na pewno wstyd
@armandosek83: no ale przecież jak nie jesteś alkoholikiem to możesz sobie kupić świeże p--o i będzie stało w lodówce nawet i 2 lata. Z resztą dla Ciebie a-----l nie jest taki ważny, więc na spokojnie, machniesz ręką i dasz sobie rade bez tego piwka, bo nie masz przepitej głowy. Jest to poświęcenie na które
Dalej nie trzeba czytac.
Trzeba nie miec rozumu zeby za p--o dawac 20zl.
Nie zapraszam do dyskusji
Ale fakt, że ktos mi tego zakazuje wywołuje we mnie emocje.
Według mnie nie tędy droga.
Należy karać tych co łamią zasady, a nie ograniczać wszystkich w imię "wspólnego dobra"
A czemu to właściwie nie przeszło, te sklepy dają w łapę polityka i stacje benzynowe czy jak