Aktywne Wpisy

MonazoPL +242
kaszaamanna +420
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@armandosek83: to jak nie jest dla Ciebie tak ważny to nawet jak Ci się chce napić to się nic nie stanie jak się nie napijesz, prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie ja chleję pod sklepem. To nie ja robię rozróby po alko.
Ale to ja mam powiedziane "nie" bo ktoś jest debilem.
Czemu to ja mam być ograniczany?
@armandosek83: za to dla każdego alkoholika najważniejsze jest żeby móc go kupić natychmiast między 22 a 6 rano bo w tym momencie naszedł go impuls i bez tego umrze, albo spuści w------l konkubinie. Dobrze że ty nie masz tego problemu, bo byłoby Ci na pewno wstyd
@armandosek83: no ale przecież jak nie jesteś alkoholikiem to możesz sobie kupić świeże p--o i będzie stało w lodówce nawet i 2 lata. Z resztą dla Ciebie a-----l nie jest taki ważny, więc na spokojnie, machniesz ręką i dasz sobie rade bez tego piwka, bo nie masz przepitej głowy. Jest to poświęcenie na które
Dalej nie trzeba czytac.
Trzeba nie miec rozumu zeby za p--o dawac 20zl.
Nie zapraszam do dyskusji
Ale fakt, że ktos mi tego zakazuje wywołuje we mnie emocje.
Według mnie nie tędy droga.
Należy karać tych co łamią zasady, a nie ograniczać wszystkich w imię "wspólnego dobra"
A czemu to właściwie nie przeszło, te sklepy dają w łapę polityka i stacje benzynowe czy jak