Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +142

odgrzybiacz +13
Po co tacy ludzie się rodzą?
źródło: G1Niot8XMAAanmB
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: G1Niot8XMAAanmB
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi i jak stoi to trzeba wypić
lub
- Być ekstremalnie uzależnionym i kiedy przychodzi impuls do nachlania się to świat się kończy i nie ma siły która przed spożyciem powstrzyma
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
Liczę że pozostałe duże miasta jak #wroclaw #poznan #lodz #gdansk za moment pójdą w te samą stronę, a docelowo w całej Polsce zostanie wprowadzony system na wzór szwedzkiego i ograniczy to ogłupianie Polaków prowadzące w prostej linii do foliarstwa i łykania ruskiej propagandy, pomijając już oczywiste koszty społeczne
Jak mówiłem nie ma o czym dyskutować ale i tak zaraz się tutaj pojawi festiwal zapijaczonego myślenia i historie codziennych porannych tragedii budowlańców idących do roboty przed 6 rano i nie mogących sobie na śniadanie o--------ć małpki
#alkoholizm #a-----l #polska #warszawa #krakow
źródło: image
PobierzKazdy ma swoja truciznę i nikomu nie zabraniam z niej korzystać, subtelna roznica to że nie dre koszuli nie tupie noga i piana z pyska mi nie leci na samą myśl o tym że nie będę miał dostępu do zakupu mojej ulubionej trucizny przez 8 godzin codziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki elegancki i ogarnięty
@Leniek: i dlatego ktoś ma iśc do baru/pubu płacić 2x więcej bo jakiś menel nie może się powstrzymać od chlania? XD
@MamByleJakiNick: jeszcze jak, dobrze że chociaż piwko można na stacji kupić, bo bez tego ani rusz
Kurde gdyby tylko nie było obowiazku zapraszania ludzi z którymi nie rozmawiasz... ileż to życie byłoby łatwiejsze
@DysproporcjaLudzkosci: no jak nie może się powstrzymać to musi do knajpy, niestety
@Leniek: i jak człowiek jak na ruski rok wyjdzie się napić to się okaże że o 5 minut nie można pić. Trzeba będzie pamięta niestety ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Leniek:
odwrotnie, kulturalnie to ludzie piją w domach a nie jak jakiś kretyn w klubach, burdelach i jeszcze innych miejscach gdzie chodzą degeneraci. Normalny człowiek kupuje p--o w żabce a nie jakimś badziewiu na niepolda zarządzanym przez gangsterów. Mam prawie 30 lat i nigdy nie byłem na niepolda i nie pójdę bo tam jest patologa a od dziecka
@NatUtms: to niech kupi przed 23 a nie szlaja się po stacjach benzynowych o 2 w nocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
może w Twoim otoczeniu jest to na tyle ważny temat że pytacie się o rozmawiacie o tym kto i ile pije, ale w moim nie - jak z kimś częściej się spotykam to naturalnie podczas spotkań wyjdzie czy pije czy nie, ale jak kogoś rzadziej widzę to nie wiem. A i z tymi
@armandosek83: nigdy nie spowodowałem żadnego wypadku, dlaczego nie mogę jeździć 300km/h w zabudowanym? PRzecież nikogo nie zabiłem? Dlaczego mam być ograniczany, bo ktoś nie umie jeździć?
Uprzedzając twój bezsensowny argument "tylko chlejusy są przeciw prohibicji" Nie piję alkoholu. Nie że w ogóle ale może raz na urodziny swoje. Sylwestra nie obchodzę.
@Leniek: Wiadomka, alkoholikami są np. grupka kumpli którzy randomowo wpadli na pomysł, żeby się napić późnym wieczorem, ale alkoholikiem nie są ludzie co mają szafy wypchane wódą xD
I wiadomo, groźniejszy jest typ co w osiedlowym sklepie chce sobie kupić browarka i wypić w domu, niż gość co
@razdwatrzy55: Jestem Polakiem w Polsce, więc prawa mniejszości narodowych mnie nie dotyczą. A jakoś jakby np. chcieli zrobić getto dla Ukrainców to bym protestował, mimo że mnie to nie dotyczy ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Leniek: alkoholik to potrafi kitrać wódę po szafkach, byleby rodzina nie zauważyła. Wysoko funkcjonujący się dostosują, bo całe ich życie polega na dostosowywaniu i ukrywaniu swojej choroby. A najgorsze chlory to o 22:00 najczęściej leżą n------i, albo są tak schlani, że do