Wpis z mikrobloga

@thorgoth:

Ilość partnerów nie ma korelacji z moralnością ani tendencją do zdrad.

Przecież tu nie chodzi o samą ilość partnerów i o zdrady tylko o charakter relacji w kontekście utrzymania związku. Jeśli ktoś miał relacje typu ONS to szanse że odnajdzie się w prawdziwym, trwałym związku mocno maleją - co nie musi oznaczać zdrad, tylko po prostu rozpad takiego związku
  • Odpowiedz
@jakby_nie_patrzec tak, faceci robią to samo ale nie o to chodzi. W ogóle dzięki za wpis bo dał mi trochę do myślenia. Fajnie że są tutaj jeszcze ludzie którzy potrafią czytać ze zrozumieniem zamiast się emocjonować. Daje plusa i wsyłam ci wielkiego przytulasa xd
  • Odpowiedz
Znam wiele małżeństw, gdzie kobieta, czy facet prowadzili hulaszczy tryb życia i teraz są szczęśliwymi parami.

Znam też wiele takich, którzy ten tryb włączyli dopiero będąc w związkach i nie wyszło im to na dobre.

@zpue: a ja jeszcze nie poznałem człowieka, który "hulaszczego trybu życia" nie uważa za stan domyślny, do którego każdy powinien dążyć, a jak tego nie robi to znaczy, że jest prawiczkiem albo cnotką niewydymką ¯\(ツ)/¯

Widzę ,że tutaj
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
rozważny-badacz-46: Zależy ile jej to bujne życie trwało. Jeśli to było kilka razy między związkami, jest to norma dzisiaj. Jeśli dziewczyna ma 25 lat, a 5 lat spędziła na portalach randkowych, nie mając żadnej dłuższej relacji, wtedy bym się martwił.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
Dbasz o nią, deklarujesz miłość, a masz to co kilku typów wcześniej większym wysiłkiem.

@mirko_anonim: czyli deklarowanie miłości to dla ciebie tylko środek do przespania się z nią? No to fajnie kochasz, nie ma co xDD fajne masz priorytety xd
P.S: większość ludzi w związkach z kimś spało wcześniej. I to całkowicie normalne.
  • Odpowiedz
@hot_topic: Ale o co Ci chodzi? Nie byłeś młody? Nie studiowałeś? Nie wyrywałeś dup na baletach tylko żeby się bzyknąć? Chyba nie, dlatego szczerze Ci współczuję
  • Odpowiedz
Schlebia mi jak kobieta jest w stanie łamać dla mnie tabu, przekraczać swoje granice i robić rzeczy których normalnie by nie zrobiła, przyjechać taksówką po 60min rozmowy na tinderze i dać się zerżnąć w gębę itp. to są dla mnie sygnały że jestem wartościowym mężczyzna

@hot_topic: xDDDDDDDDD
  • Odpowiedz