Aktywne Wpisy

Wrrronika +3
Boicie sie AI, czy spicie jak dzieci?

wfyokyga +26
Skazuje wszystkich ciemiężców i niewdzięczników na wir, w trybie natychmiastowym bez możliwości apelacji i odwołania.
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: temp_file2012950810272905817
Pobierz

Czy to clickbait? Kogo Ty szukasz? Księżniczki co przespała młodość w wieży czarownika?
Ale przypuszczam ze ma to swoje skutki - moja żona ma fajnego męża, ty jesteś samotnym frustratem
Nie odpisuj, szkoda twoich kalorii, za incelowanie umyslowe daje ta samą nagrodę co za onucowanie
Poza tym myślę że w krajach islamskich, gdzie 9-latki sa wydawane za mąż w aranżowanych małżeństwach a potem bite cale życie tez jest niski współczynnik rozwodów. Czy to jest dobre zjawisko?
Nie wiem, nie kupuje narracji że jestem złym człowiekiem i będę zdradzał bo mialem X partnerek, ale gdybym miał połowę mniej to byłbym połowę lepszym człowiekiem.
Tu nie ma korelacji
Najlepiej na babę do związku wybierać kobiety, które wcześniej były w KILKU ZWIĄZKACH trwających po minimum rok, wtedy jest duża szansa na to ,że peklowali
@mirko_anonim: Każdy poprzedni tak też myślał...
@hot_topic: Jak chcesz spędzać całe życie nad rozważaniami o sprawiedliwości, czy porównywaniu się do innych - twoje prawo. Tyle że szczęśliwy w ten sposób nigdy nie będziesz.
Po prostu nie dopasowaliście się. Dla niej zapewne atrakcyjnośc fizyczna faceta jest wystarczającym kryterium do pójścia na całość, a jeśli facet nie ma tej atrakcyjności to musi czymś nadrabiać, np zabieganiem o nią/kazdzeniem jej itp, jak w Twoim przypadku
Ty natomiast pewnie nieco inaczej patrzysz na związki i ważniejsza jest dla Ciebie sfera duchowa od cielesnej (mogę się mylić oczywiście). Stąd Twoje rozgoryczenie tą
@wstanczyk w punkt. Najlepsze jest to, że ja nie porównuje tylko siebie do innych ale też czasami innych
Sam sobie przeczysz xD najpierw piszesz że op ma zazdrość wsteczną i żeby to zmienił tak, żeby przeszłość go nie obchodziła. A potem piszesz że jednak istnieją grancie i jednak przeszłość powinna obchodzicić i każdy ma granice xD
A faceci nie robią tego samego? To mi się wydaje normalne. Też bywałem na randkach, na których wiedziałem, że nic poważniejszego z tego nie będzie i nie przeszkadzało mi to w pójściu z laską do łóżka,