Wpis z mikrobloga

@hot_topic: nie mam pojęcia co chcesz przekazać. Też mam jakąś ilość partnerek na bodycouncie, cieszę sie że moja żona nie miała do mnie takiego podejścia jak ty masz do kobiet.

Ale przypuszczam ze ma to swoje skutki - moja żona ma fajnego męża, ty jesteś samotnym frustratem

Nie odpisuj, szkoda twoich kalorii, za incelowanie umyslowe daje ta samą nagrodę co za onucowanie
  • Odpowiedz
@Kitty88 @thorgoth przeszkadza, pogoniłem przez to dziewczynę która polubiłem i z którą było mi fajnie. Próbowałem się przełamać, z pięć razy zaczynaliśmy się spotykać od nowa ale nie jestem w stanie tego przelknac. Tak serio to uważam że jestem ofiarą patriarchatu i toksycznych męskich schematów myślowych :/
  • Odpowiedz
@Dastamit: bez metodologii to ten wykres jest guzik warty.
Poza tym myślę że w krajach islamskich, gdzie 9-latki sa wydawane za mąż w aranżowanych małżeństwach a potem bite cale życie tez jest niski współczynnik rozwodów. Czy to jest dobre zjawisko?

Nie wiem, nie kupuje narracji że jestem złym człowiekiem i będę zdradzał bo mialem X partnerek, ale gdybym miał połowę mniej to byłbym połowę lepszym człowiekiem.
Tu nie ma korelacji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Trudny temat, bo w zasadzie w 99,99% przypadków laska Ci się nie przyzna ilu ją wcześniej bolcowało, a jeśli się przyzna to albo te liczbę zaniży albo jest na tyle p----------a że mówi o tym głośno to już wiesz, że od takiej z daleka.

Najlepiej na babę do związku wybierać kobiety, które wcześniej były w KILKU ZWIĄZKACH trwających po minimum rok, wtedy jest duża szansa na to ,że peklowali
  • Odpowiedz
tak to sobie tłumaczycie? Dla was to normalne, że musicie pracować na coś na co inni faceci nie musieli się nawet starać i czym często gardzili?

@hot_topic: Jak chcesz spędzać całe życie nad rozważaniami o sprawiedliwości, czy porównywaniu się do innych - twoje prawo. Tyle że szczęśliwy w ten sposób nigdy nie będziesz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Z kim tu jest problem?

Po prostu nie dopasowaliście się. Dla niej zapewne atrakcyjnośc fizyczna faceta jest wystarczającym kryterium do pójścia na całość, a jeśli facet nie ma tej atrakcyjności to musi czymś nadrabiać, np zabieganiem o nią/kazdzeniem jej itp, jak w Twoim przypadku

Ty natomiast pewnie nieco inaczej patrzysz na związki i ważniejsza jest dla Ciebie sfera duchowa od cielesnej (mogę się mylić oczywiście). Stąd Twoje rozgoryczenie tą
  • Odpowiedz
@thorgoth: @greenbong @darknightttt wielu tu jest inceli, którzy skreślają kobiety, a każda ma prawo do błędów i nauczek. Prawdziwy facet weźmie prostytukę i stworzy z nią szczęśliwy związek bo każda kobieta nawet po przejściach jest wartościowa, tylko faceciki i degeneraci chcieliby dziewicę
  • Odpowiedz
@greenbong jak się spotykam z laską na stałe i angażuje emocjonalnie to wkładam w relacje jakiś input. Zwykle jest to po prostu czas, zaangażowanie, wysiłek intelektualny itp inwestycja. Trochę szkoda to marnować na kogoś o niskiej wartości kto rozdawał się jak leci, mógłbym to przeznaczyć na kogoś innego albo na siebie xd

@wstanczyk w punkt. Najlepsze jest to, że ja nie porównuje tylko siebie do innych ale też czasami innych
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan:

są pewne granice, które sam musisz wyznaczyć sobie co jesteś w stanie zaakceptować.

Sam sobie przeczysz xD najpierw piszesz że op ma zazdrość wsteczną i żeby to zmienił tak, żeby przeszłość go nie obchodziła. A potem piszesz że jednak istnieją grancie i jednak przeszłość powinna obchodzicić i każdy ma granice xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Takim laskom bardzo łatwo przychodzi zdradzanie potem, bo żadnym wyzwanie nie bedzie dla niej wskoczyć do łóżka nowopoznanego faceta tak jak to robiła wczesniej. Tak samo emocjonalnie jest przyzwyczajona do ciągłych zmian. Ktoś taki nie nadaje sie do związku i tyle. Nie dajcie sobie wmówić, ze to jest ok - bo nie jest
  • Odpowiedz
@hot_topic:

Btw mam wrazenie, że kobiety dzielą chłopów na dwie kategorie - takich z którymi są w stanie od razu pójść do łóżka i takich z którymi są w stanie związać się na stałe

A faceci nie robią tego samego? To mi się wydaje normalne. Też bywałem na randkach, na których wiedziałem, że nic poważniejszego z tego nie będzie i nie przeszkadzało mi to w pójściu z laską do łóżka,
  • Odpowiedz
@thorgoth: oczywiście tylko w przypadku normalnych ludzi ta przeszłość to kilka stałych związków, a w przypadku szonów masa ONSów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz