Wpis z mikrobloga

problem jest w tobie

@arkadi2020: xD
Jak w tej powieści o wiosce ślepców, problemem jest bycie zdrowym xD

Opie ja tam bym sie cieszył że dziołcha zmądrzała, o ile zrobiła to na prawde, a nie z wyrachowania
  • Odpowiedz
@darknightttt dla mnie związek z taka kobietą jest bezwartościowy. Schlebia mi jak kobieta jest w stanie łamać dla mnie tabu, przekraczać swoje granice i robić rzeczy których normalnie by nie zrobiła, przyjechać taksówką po 60min rozmowy na tinderze i dać się zerżnąć w gębę itp. to są dla mnie sygnały że jestem wartościowym mężczyzna dla którego jest w stanie wiele zrobić. A jak słyszę że chce ze mną związek to zwykle
  • Odpowiedz
@darknightttt chyba jestem za bardzo dumny na związki z kobietami które robiły takie rzeczy.

Btw mam wrazenie, że kobiety dzielą chłopów na dwie kategorie - takich z którymi są w stanie od razu pójść do łóżka i takich z którymi są w stanie związać się na stałe. Ci pierwsi nie są zwykle zainteresowani stała relacja a ci drudzy nie zaliczają się do pierwszej grupy xd
  • Odpowiedz
Co z tego że jest teraz wierna, jak wcześniej wystarczyło poznać ją na Tinderze, aby ją mieć. Dbasz o nią, deklarujesz miłość, a masz to co kilku typów wcześniej większym wysiłkiem.

@mirko_anonim: no cos ci tu najwyrazniej nie pyklo, bo z tego wynika ze ty mniejszym wysilkiem wszedles w ziwazek, a oni sie musieli mocno postarac o ons ( )

Z kim tu jest problem? Mam ochotę
  • Odpowiedz
@PurpleHaze tylko ciekawe czy gość się nie odbije od tindera? Żeby działać na tinderze z sukcesami trzeba mieć wzrost, dobra fizjonomię, fajne zdjęcia itd. Większość facetów odbija się z rezygnacja. To nie jest tak że zakładasz konto i nagle masz pełno dup gotowych się walić i tylko bukujesz hotele
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no i dla mnie byłby to koniec. Jeżeli jest to początek związku to po co się w to pchać. Jeżeli jest to coś czego już teraz nie możesz zaakceptować to później ci tym bardziej nie przejdzie a będzie tylko gorzej. Poza tym, taka osoba nigdy się nie zmieni jak dla mnie jak przyjdzie w związku nuda to od razu skorzysta z okazji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Zastanów się czy chcesz, tak jak @hot_topic wyżej napisał, żeby jakiś gościu szedł miastem, spojrzał na Ciebie i pomyślał "o jest z tą tinderuwą co ja ruchalem na pierwszym spotkaniu"

Jeszcze jedno pytanie - przez cały okres znajomości, nawet pozniej w związku nie powiedziała Ci o tym?
  • Odpowiedz
@hot_topic: masz w 100% racje, ale widzisz co pisze - zycie zweryfikuje.
Tylko potem bedize placz na anonimkach, ze mial super dziewczyne ale postanowil poruchac i nie ma ani tego ani tego ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@hot_topic: ale stary kto ci z taką każe być? Jeżeli wiesz o jej przeszłości i ona ci przeszkadza to kończysz relacje bo nie spełnia twoich oczekiwań. Tyle i aż tyle. Jeżeli OP pisze że jest wierna odkąd są razem a później pisze żeby założyć tindera do "przygód" to kto tu ma problem?
  • Odpowiedz