Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mega mnie interesuje Wasza dynamika w związku. Bo to o czym mówisz ma swoją nazwę, jest sporo par które lubią takie zabawy. Ba, z tego co słyszałem, do różnych granic ekstremalnych. Tak, że nawet dziecko ma być poczęte z tym "drugim".

Dla mnie jest to niepojęte, ale w sumie co mam osądzać innych.
  • Odpowiedz
@quarien trochę ogarnalem to środowisko i takich par jest dosłownie mnóstwo. Dla mnie to obleśne. Jakby moja kobieta zaproponowała mi otwarty związek albo zwierzyła się z cuck fantazji to by została ekspresowo pogoniona
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
samodzielny-aktywista-52: Paaaanie, normalne jak świat światem.
Serio ludzie to robią, po prostu niektórych to kręci i tyle. ALE imo nie znaczy to, że powinieneś się zaraz rzucać w wir swingowania i oddać dzisiaj już żonę na GB. Nawet jeśli to faktycznie jest Twoja fantazja, którą chciałbyś zrealizować, a nie tylko taka, która powinna zostać w głowie (rozróżnienie niestety następuje dopiero po realizacji xD) to zabierz się do tego z sensem. Nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: fantazje to tylko fantazje, jeśli nie masz problemów żeby w standardowych sytuacjach dojść, to się nie ma czym martwić. Gorzej jak już nie możesz bez tego mieć satysfakcji. Co do realizacji fantazji to nie zawsze jest bezpieczne.
  • Odpowiedz