Wpis z mikrobloga

#pracait #programowanie #programista15k #pracbaza #korposwiat

Najwiekszym zagrozeniem dla polskich informatykow jest Another Indian (AI) a nie jakas sztuczna inteligencja. Pozdro dla tych co zaczeli w tym roku studia informatyczne https://sii.pl/en/news-feed/sii-poland-expands-to-india-pune-strengthening-client-satisfaction-with-a-vast-talent-pool-and-cost-effective-solutions/

With many of Sii’s international customers having IT and business centers worldwide, India is becoming a significant location due to its cost advantages and a huge talent pool – over 20 times larger than in Poland. That is why expanding to Pune is a natural step for Sii that helps us ensure client satisfaction
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Creamfields: ja nie mam zielonego pojęcia jak niektóre Rajashe dostają robotę w tych swoich kontraktorniach. Totalnie nic nie umieją, pokażesz jak coś zrobic palcem 20 rzeczy, zapomnisz o jednej i jest chujnia xd
  • Odpowiedz
ja nie mam zielonego pojęcia jak niektóre Rajashe dostają robotę w tych swoich kontraktorniach. Totalnie nic nie umieją, pokażesz jak coś zrobic palcem 20 rzeczy, zapomnisz o jednej i jest chujnia xd

@szmichal: Nepotyzm wśród hindusów jest ogromny. Każdy hindus najpierw zatrudnia swoich rodaków. Stąd z kilku hindusów bardzo szybko cała firma może być niemal przejęta łącznie z CEO.
Dla nas Polaków jest to niemal niezrozumiałe, bo znacznie chętnie podłożymy
  • Odpowiedz