Wpis z mikrobloga

Tak sobie myślę, że tag #polskieonuce to jedna z lepszych rzeczy w ostatnim czasie, w których możemy u----ć pojedyncze głupie jednostki. Piszesz coś oświadczając po której jesteś stronie? Ok, ale bierzesz za to odpowiedzialność w każdej formie. Ktoś Ci ukradł konto i się podszywa? Ok, nauczka, bo należy zabezpieczać konta na serwisach, ew kasować nieużywane konta. Jazda z onucami, idiotami, nawet w tak małej pojedynczej skali. Podpieprzac wprost do szefów, firm w których pracują, opiniach, gdziekolwiek bo już się zrobilo długo niezdrowo w internetach.
#afera
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blon: jak im polska przeszkadza wypad na wschód, easy (albo na zachód jak pewna polska patriotka)
jaka by nie była to coś o co musimy wszyscy dbać
  • Odpowiedz
@Blon: nie interesuję się polityką, ale zgadzam się z tobą że ten tag to najlepsza rzecz ostatnich czasów. połączenie komentarza i twarzy to coś niesamowitego

tablica rejestracyjna ale dla ludzi XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@lutn: z tą tablica to oglądając black mirror kiedyś przyszło mi to do głowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zobaczymy jutro jak się rozniesie. Niech tylko te ameby się zorientują, że są na celowniku wykopkow.

Od jutra lecę po popcorn ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blon: musiałem iść do sklepu na sygnale po popcorn jak zobaczyłem dzisiejszą akcję z S. Raszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@StanMarsh93 tu wydaje się, że szambo już wybiło, skala dezinformacji jest zbyt duża żeby była niezauważona przez media, polityków. Ktoś w wpisie wspomnial, że kancelaria prezydenta oznajmiła, że drony które pojawiły się nad polska są ukrainskie to kłamstwo. Jestem ciekaw, jak to się rozwinie dalej
  • Odpowiedz