Wpis z mikrobloga

@Ravau23:

debata prywatnej partii przed wyborami prezydenckimi

co?

A nawet jak to jaki ma to związek z tym co zrobił Stanowski? W sensie gdzie tu są insynuacje i niszczenie kogoś za krytykę?
  • Odpowiedz
nikt nie broni tej baby. Jesteśmy raczej oburzeni moralizowaniem Stanowskiego, który widzi drzazgi w oczach 'lewaków' a nie widzi belek w oczach pisu

@Turin89: a ty widzisz belki w oczach lewaków? Czy tylko w oczach prawków widzisz?
  • Odpowiedz
w ogóle mnie nie dziwi, że wyborcy KO bronią Sznepf.

Wyborca KO to syn wyborcy PZPR. W dużej większości, bo czasem jakiś słoik z rodziny konserwatywnej wyrośnie na leminga.

Dlatego jesteście zdrajcami.

@Lach__Anonim:
ty urwo z kryże, syna gościa który brał udział w procesie Pileckiego pis zrobił wiceministra sprawiedliwości. z piotrowicza prokuratora pzpr zrobiliście sędziego
  • Odpowiedz
@danob99: Stanowski ma prywatny kanał. Wspomniał o tym dziecku w jednym zdaniu pół roku temu... Pazerna synowa zrobiła wokół tego szum a co za tym poszło szkodę dziecku i przysługę Polakom że dowiedzą się o obławie augustowskiej
  • Odpowiedz
@Ravau23: TVN to też prywatna stacja, co nie przeszkadza wam jej atakować i nawoływać do likwidacji.

OK, ale nie odniosłeś się do meritum, że TVPo robi to samo. Po czym dałeś coś nie związanego co wydarzyło się pół roku temu. Udowadniając, że jednak nie robi tego samego.
  • Odpowiedz
TVN to też prywatna stacja, co nie przeszkadza wam jej atakować i nawoływać do likwidacji.

@danob99: podobnie jak wy nawołujecie do odebrania koncesji republice i braku koncesji dla kz. Nieustannie zyskujecie na wykopie Stanowskiego. Czym to się różni?
  • Odpowiedz
@Matpiotr: KZ to medium internetowe i nie wymaga koncesji. Chociaż PIS miał w planach ustawę, że kanały na youtube też będą musiały ubiegać się o koncesję xd.

No właśnie nie wiem, czemu jedni mogą atakować media prywatne i je likwidować a drudzy nie. Rozumiem, że Ty jesteś za pełną wolnością mediów prywatnych? I jak będzie ustawa likwidująca TVN to będziesz protestował?
  • Odpowiedz
I jak będzie ustawa likwidująca TVN to będziesz protestował?

Już pomijając absurd pt. "ustawa likwidująca prywatne przedsiębiorstwo". To tak. Tym się od was różnimy. Tym samym, co Kanał Zero, gdzie masz całą plejadę poglądów i opcji od TVN, gdzie obowiązuje przekaz dnia.

@danob99:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia:

Już pomijając absurd pt. "ustawa likwidująca prywatne przedsiębiorstwo". To tak. Tym się od was różnimy. Tym samym, co Kanał Zero, gdzie masz całą plejadę poglądów i opcji od TVN, gdzie obowiązuje przekaz dnia.

xd
Srogie piguły. Te różne piguły na kanale zero to chyba kto mocniej wejdzie w d.. pisowi, zresztą nie dziwne jak Mazurek jego brat i Stanowski dostawali od PIS srogie miliony.
No przecież była taka ustawa
  • Odpowiedz
  • 0
@Turin89 Stanowski znowu znalazł sobie łatwą ofiarę do bicia i robienia zasięgów. Wcześniej był Najman, Kapela, Janoszek, a teraz nielubiana dziennikarka.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia W kanale zero nie ma plejady poglądów. Wszyscy oprócz matczaka wypowiadający się na tematy polityczne mają prawicowe tudzież konserwatywne poglądy. Sam Stanowski nawet o tym mówił, że ciężko mu znaleźć dziennikarza z drugiej opcji do pracy w jego kanale. Dzisiaj kanał zero ma vibe republiki sprzed dojścia pis do władzy, wiem bo zdarzyło mi się jeszcze to medium w tamtych czasach obserwować.
  • Odpowiedz
Srogie piguły. Te różne piguły na kanale zero to chyba kto mocniej wejdzie w d.. pisowi,

Matczak, Dymek Wolski, Meller, Andrzejczak. Jeden większy pisowiec od drugiego. Pokaż mi chociaż cząstkę takiego pluralizmu w TVN

zresztą nie dziwne jak Mazurek jego brat i Stanowski dostawali od PIS srogie miliony.

No
  • Odpowiedz
W kanale zero nie ma plejady poglądów. Wszyscy oprócz matczaka wypowiadający się na tematy polityczne mają prawicowe tudzież konserwatywne poglądy.

Matczak, Dymek, Wolski, Meller. Nie ośmieszaj się więcej.

@Mazowia:
  • Odpowiedz