Aktywne Wpisy

M83_ +40
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +137
źródło: 1000000093
Pobierz

źródło: temp_file5446802226137272860
Pobierzco?
A nawet jak to jaki ma to związek z tym co zrobił Stanowski? W sensie gdzie tu są insynuacje i niszczenie kogoś za krytykę?
To nawet nie jej ojciec tylko teść. Ona nawet z nim krwi nie dzieli tylko tak sie ożeniła.
@Turin89: a ty widzisz belki w oczach lewaków? Czy tylko w oczach prawków widzisz?
@Lach__Anonim:
ty urwo z kryże, syna gościa który brał udział w procesie Pileckiego pis zrobił wiceministra sprawiedliwości. z piotrowicza prokuratora pzpr zrobiliście sędziego
OK, ale nie odniosłeś się do meritum, że TVPo robi to samo. Po czym dałeś coś nie związanego co wydarzyło się pół roku temu. Udowadniając, że jednak nie robi tego samego.
@danob99: podobnie jak wy nawołujecie do odebrania koncesji republice i braku koncesji dla kz. Nieustannie zyskujecie na wykopie Stanowskiego. Czym to się różni?
No właśnie nie wiem, czemu jedni mogą atakować media prywatne i je likwidować a drudzy nie. Rozumiem, że Ty jesteś za pełną wolnością mediów prywatnych? I jak będzie ustawa likwidująca TVN to będziesz protestował?
Już pomijając absurd pt. "ustawa likwidująca prywatne przedsiębiorstwo". To tak. Tym się od was różnimy. Tym samym, co Kanał Zero, gdzie masz całą plejadę poglądów i opcji od TVN, gdzie obowiązuje przekaz dnia.
@danob99:
xd
Srogie piguły. Te różne piguły na kanale zero to chyba kto mocniej wejdzie w d.. pisowi, zresztą nie dziwne jak Mazurek jego brat i Stanowski dostawali od PIS srogie miliony.
No przecież była taka ustawa
Komentarz usunięty przez moderatora
Matczak, Dymek Wolski, Meller, Andrzejczak. Jeden większy pisowiec od drugiego. Pokaż mi chociaż cząstkę takiego pluralizmu w TVN
No
Matczak, Dymek, Wolski, Meller. Nie ośmieszaj się więcej.
@Mazowia: