@mam_spanko: Powstało parę takich kanałów z bajkami o "wielkim prezydencie Nawrockim", ale ja osobiście polecam poniższy kanał. Bajka jak Nawrocki daje lekcje Zełeńskiemu ma 750 tyś wyświetleń. W sam raz na dobranoc dla starszych osób
@MatemXVI: algorytmy YT podrzucają to starszym ludziom. Moja mama korzysta z YT tylko do odpalania sobie starych piosenek, dostała ten filmik i pytała mnie czy to prawda. Musiałem jej tłumaczyć że teraz wszystko można wygenerować z AI. Nauczyłem ją blokować tego typu treści ale i tak co chwilę pojawia się nowy "twórca" z propagandowym szajsem.
@mam_spanko: ⚠️ WAŻNE ZASTRZEŻENIE: Cała zawartość tego kanału składa się z całkowicie FIKCYJNYCH historii stworzonych przy użyciu technologii AI. Wszystkie sytuacje, rozmowy, wydarzenia i scenariusze w naszych filmach są całkowicie FIKCYJNE i mają wyłącznie charakter rozrywkowy.
Pisowska propaganda właśnie na tym polega, że sypią tak bezczelnymi kłamstwami, aby część ludzi pomyślała "nie no, przecież nie kłamaliby aż tak wprost"
@mam_spanko: ten kanał adresuje żywotne potrzeby prawaków, gdyby nie on to musieli by importować przekaz ze stanów, jak wcześniej spójrz na to z tej strony
źródło: 1000086180
Pobierzźródło: LDkipM4A_400x400
PobierzW opisie pod każdym filmem. xD
@recznik_z_ikei: Lol
Pisowska propaganda właśnie na tym polega, że sypią tak bezczelnymi kłamstwami, aby część ludzi pomyślała "nie no, przecież nie kłamaliby aż tak wprost"
spójrz na to z tej strony
źródło: temp_file8732226312722374452
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora