Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz
D07IFP +9
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

źródło: Screenshot_179
PobierzWażne, że jego kolegom z siłowni się podoba ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@exystexys: copium wchodzi mocne widze.
dziewczynom bardzo podoba sie taka sylwetka, i to praktycznie kazdej, wiedzialbys gdybys zobaczyl taka rozmowe na zywo.
natomiast prawda jest tez taka ze dziewczyny czesto logicznie nie chca byc z takim typem bo wiedza ze bedzie rzadzil w zwiazku i latwo zmieni partnerke. wbrew pozorom
1. Zapier... na silce 2-3 godziny dziennie
2. Żrec jak swinia w stalych porach
3. Regeneracja
4. Kluc dupe sterydami
To oznacza, ze
@Marian_Pe: nie daje większego bezpieczeństwa. Koksy na siłce wysiadają przy byle cardio, gdzie tu bezpieczeństwo jak gość wyzionie ducha tam, gdzie trzeba się trochę poruszać? Już pomijam, że to nie chodzi o bezpieczeństwo fizyczne, a psychiczne.