Wpis z mikrobloga

10 lat temu bylem tak dociety ze zdarzalo mi sie uslyszec komplement od nieznajomych ludzi. Ale zaczalem sobie robic wymowki, ze nie mam czasu na cwiczenia (praca, cowid, szkola, itp).
Dajcie jakiegos plusa na zachete zeby mi dopamina pomogla wstac.
Wczoraj wieczorem zapisalem sie na silownie, teraz tak leze i sie zbieram. I cos dlugo mi to idzie.

#mikrokoksy #silownia
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mielonkazdzika: Powiem tak, właśnie wróciłam z biegania. Jestem byłym sportowcem. Od 3 miesięcy wróciłam do bardzo regularnej aktywności fizycznej(bieganie, pływanie, pilates) moj komfort życia i influence na innych wzrósł niebotycznie. Na tyle, ze czasami jestem przebodzcowana atencja. Wiesz co masz robić( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: Język polski trudny jezyk. Spieszę z poprawna forma. Chodzi o ciągnienie, a nie obciąganie. Wypok bawi, wypok uczy! Każdego dnia możesz zdobyć nowa wiedze. Nie myślałam jednak, ze będę zmuszona facetowi tłumaczyć procesy technologiczne - życie zaskakuje każdego dnia! (°°
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: To wszytko zależy czego potrzebujesz/oczekujesz ( ͡ ͜ʖ ͡) Zobacz, ja tez się od Ciebie czegoś nauczyłam. Ten dzień mogę juz uznać za produktywny ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@mielonkazdzika:
tak w niedziele zaczynać? bez sensu, poczekaj do poniedziałku
tak w połowie miesiąca zaczynać? bez sensu zaczekaj do 1 Października.
tak w środę zaczynać? bez sensu, zaczekaj do 1 Listopada.
tak w święto zaczynać? bez sensu, zaczekaj do poniedziałku 1 Grudnia.
tak na koniec roku zaczynać? bez sensu, zaczekaj do stycznia 2026.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz