10 lat temu bylem tak dociety ze zdarzalo mi sie uslyszec komplement od nieznajomych ludzi. Ale zaczalem sobie robic wymowki, ze nie mam czasu na cwiczenia (praca, cowid, szkola, itp). Dajcie jakiegos plusa na zachete zeby mi dopamina pomogla wstac. Wczoraj wieczorem zapisalem sie na silownie, teraz tak leze i sie zbieram. I cos dlugo mi to idzie.
@mielonkazdzika: Powiem tak, właśnie wróciłam z biegania. Jestem byłym sportowcem. Od 3 miesięcy wróciłam do bardzo regularnej aktywności fizycznej(bieganie, pływanie, pilates) moj komfort życia i influence na innych wzrósł niebotycznie. Na tyle, ze czasami jestem przebodzcowana atencja. Wiesz co masz robić(⌐͡■͜ʖ͡■)
@Prawdziwy_Oponiarz: Język polski trudny jezyk. Spieszę z poprawna forma. Chodzi o ciągnienie, a nie obciąganie. Wypok bawi, wypok uczy! Każdego dnia możesz zdobyć nowa wiedze. Nie myślałam jednak, ze będę zmuszona facetowi tłumaczyć procesy technologiczne - życie zaskakuje każdego dnia! (╯°□°)╯︵┻━┻
@Palinkka: nie, nie! Mnie chodziło o obciąganie swetrów, jak komuś zimno jest i mu poprawiasz sweterek z tyłu. OBCIĄGANIE na metry sweterków. Z dobrego serca. A to ciągnienie to na zimno, czy na gorąco?
@Prawdziwy_Oponiarz: To wszytko zależy czego potrzebujesz/oczekujesz (⌐͡■͜ʖ͡■) Zobacz, ja tez się od Ciebie czegoś nauczyłam. Ten dzień mogę juz uznać za produktywny ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@mielonkazdzika: tak w niedziele zaczynać? bez sensu, poczekaj do poniedziałku tak w połowie miesiąca zaczynać? bez sensu zaczekaj do 1 Października. tak w środę zaczynać? bez sensu, zaczekaj do 1 Listopada. tak w święto zaczynać? bez sensu, zaczekaj do poniedziałku 1 Grudnia. tak na koniec roku zaczynać? bez sensu, zaczekaj do stycznia 2026. ( ͡°͜ʖ͡°)
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Dajcie jakiegos plusa na zachete zeby mi dopamina pomogla wstac.
Wczoraj wieczorem zapisalem sie na silownie, teraz tak leze i sie zbieram. I cos dlugo mi to idzie.
#mikrokoksy #silownia
.
.
.
A to ciągnienie to na zimno, czy na gorąco?
tak w niedziele zaczynać? bez sensu, poczekaj do poniedziałku
tak w połowie miesiąca zaczynać? bez sensu zaczekaj do 1 Października.
tak w środę zaczynać? bez sensu, zaczekaj do 1 Listopada.
tak w święto zaczynać? bez sensu, zaczekaj do poniedziałku 1 Grudnia.
tak na koniec roku zaczynać? bez sensu, zaczekaj do stycznia 2026.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzieki za komentarze. (Tak za wszystkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bylem wrocilem, bylo super!
Czuje sie mega dobrze.