Wpis z mikrobloga

@Coopshtyl nie, byłam zakochana. Gość przed moim mezem, również miał nim być, mielismy nawet termin ślubu i dziecko w drodze, ale śmierć dziecka niestety nas podzieliła.
Kazdy chociaż nizszy ode mnie był cudowny. Czuły i delikatny, rozsadny, wierny i kochajacy. I każdy z nich miał coś absolutnie niesamowitego, co skradło mi serce.
Uważam wręcz na odwrót- wydawało mi się, że podobają mi się wysocy, ale wiązałam się z niższymi.
Moj mąż
  • Odpowiedz
  • 2
Masz mieć 2 metry i byc niepewnym siebie facetem. Może zainteresuje sie Tobą kobieta ale lepsze branie będzie miał pewny siebie i charyzmatyczny facet 170 cm. Kobiety lecą też na pewność siebie, wygadanie i inne cechy.

Na mnie jako 173 cm też leciały różne kobiety a nie jestem ani szczególnie wygadany ani przystojny.

Wystarczy ze dwoje ludzi sie polubi. Najważniejszy jest mental.
  • Odpowiedz
@Paladyn_28

Ahistorycyzm i głupota aż kipi z twojego wpisu.

Dobra ta wielka teoria o kobiecym pociągu do wzrostu i patoli, ale twój wpis to tylko żałosna próba obarczenia winą kobiet za wybory, które w rzeczywistości były determinowane przez system społeczny, biedę i traumę pokoleniową po wojnie.
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: ty to chyba bajtujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kziele611:

ALE wciąż przewinieniom patusa winien on sam, a kobieta owszem może i idiotka, że źle wybrała, może "enejblerka", ale wciąż nie odpowiada według mnie za to, co chłop o--------a.

A nie przychodzi ci do głowy że jak baby wybierają łobuzów to w ten sposób po prostu gratyfikują takie postawy?
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: chodzi o to jak ci się niscy podobali a twój wysoki mąż to był odpyyychająąący

ale dziwnym trafem to on jest twoim mężęm

jak do tego doszło do nie wiem (choć się domyślam)

śmieszny cope i bait, 2/10 bo odpisałem xD
  • Odpowiedz
@m_ney niee, to zupełnie historia na inny dzień.
Tak na szybko, jak poznawalam niższych chlopakow byli wspaniali, cudownie się spędzało z nimi czas, i z wieloma wyobrażałam siebie jako ich żonę.
W pewnym momencie straciłam dziecko i z ówczesnym narzeczonym się rozstaliśmy. Ja się rzuciłam w wir pracy i nauki do tego stopnia, że trafiłam do szpitala w złym stanie. A tam zostałam opierdzielona przez jakiegoś bezczelnego lekarza, który jeszcze nie
  • Odpowiedz
Więc ja przeżyłem dzieciństwo w patologicznym domu alkusów, bo moją matką rządziła natura

@Paladyn_28: gdyby wybrała Zenka, to by Ciebie nie było, tylko byłby to już inny Paladyn z innego plemnika
  • Odpowiedz
  • 2
@Pentylion

Dlatego nie ufam tym co w ogole nie pija bo wiem ze najprawdopodobniej chowaja tam cos o czym wiedza ze moze byc zle odebrane przez innych (bycie zjebem np)

Ty jesteś jakiś z-----y czy co? XD

Ludzie nie piją z wielu powodów. Jednym może być na przykład IBS.
  • Odpowiedz
@Paladyn_28 a tam p--------z, normalne kobiety dla których wzrost ma znaczenie w kontekście atrakcyjności patrzą tylko na to by typ był wyższy od nich albo chociaż tego samego wzrostu, a nie na to żeby miał 2 metry gdy same mają 1,6
  • Odpowiedz
typowo, czyli rozowe na wypoku tlumacza, ze to urojenia i usprawiedliwianie porażek życiowych, tymczasem mam colezanke, która na niskich facetów patrzy jak na podludzi (taka szara myszka dla anonka, bardzo sympatyczna, wykształcona, żadna patusiara).

Znowu będzie, że dowód anegdotyczny, no ale jednak sporo tych anegdot. Cała masa innych ma podejście pt. "ja nie mogłabym być z niższym/wprowadź wzrost, ale moja koleżanka z podstawówki..."

I ja sam nie jestem niski i naprawdę rozumiem,
  • Odpowiedz
@Blaskun no spoko żyj jak chcesz, mam swoje obserwacje ktore pomagaja mi w zyciu. Nie mowie ze takie jest prawo i wszyscy tak maja. Zawsze znajdzie sie ktos kto "a nie prawda bo ja to tamto albo ja to znam kogos kto nie". To jest pewna generalizacja na potrzeby wlasne, ze jak ktos nie pije nic a nic to zwykle stoi za tym jakis dodatkowy problem. Ot wszystko
@Czoso to
  • Odpowiedz
@Paladyn_28: moja matka i ojczym są tacy sami xD wybrała sobie patusa, który siedział w wieku ok. 19 lat za pobicie chyba z kradzieżą, potem w wieku ok. 40 lat dostał rok aresztu domowego też za pobicie, a teraz znowu siedzi tym razem za kilka różnych zarzutów i dopóki mnie nie pobił, to też sobie myślała, że święty i że nic złego z nim nie jest, a to psychopata zwykły.
  • Odpowiedz