Aktywne Wpisy

yourgrandma +22
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Gurenge (Demon Slayer) 32.6% (78)
- Hadaka no Yuusha (Ousama Ranking) 8.4% (20)
- Król Szamanów (wersja polska) 44.4% (106)
- Mukanjyo (Vinland Saga) 14.6% (35)

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 43.0% (40)
- Nie 44.1% (41)
- Nie wiem 12.9% (12)

Kazdy chociaż nizszy ode mnie był cudowny. Czuły i delikatny, rozsadny, wierny i kochajacy. I każdy z nich miał coś absolutnie niesamowitego, co skradło mi serce.
Uważam wręcz na odwrót- wydawało mi się, że podobają mi się wysocy, ale wiązałam się z niższymi.
Moj mąż
@Matylda_Megara: klasyka :D
@Paladyn_28: Co to właściwie znaczy? Zwykle spotykasz się z ludźmi, którzy na przykład by Cię okradli, a jak pijesz, to wyjątkowo z niepatologią?
Na mnie jako 173 cm też leciały różne kobiety a nie jestem ani szczególnie wygadany ani przystojny.
Wystarczy ze dwoje ludzi sie polubi. Najważniejszy jest mental.
Ahistorycyzm i głupota aż kipi z twojego wpisu.
Dobra ta wielka teoria o kobiecym pociągu do wzrostu i patoli, ale twój wpis to tylko żałosna próba obarczenia winą kobiet za wybory, które w rzeczywistości były determinowane przez system społeczny, biedę i traumę pokoleniową po wojnie.
@kziele611:
A nie przychodzi ci do głowy że jak baby wybierają łobuzów to w ten sposób po prostu gratyfikują takie postawy?
Chodzi o fakt że sama jestem bardzo wysoka, bo mam 176 cm.
ale dziwnym trafem to on jest twoim mężęm
jak do tego doszło do nie wiem (choć się domyślam)
śmieszny cope i bait, 2/10 bo odpisałem xD
Tak na szybko, jak poznawalam niższych chlopakow byli wspaniali, cudownie się spędzało z nimi czas, i z wieloma wyobrażałam siebie jako ich żonę.
W pewnym momencie straciłam dziecko i z ówczesnym narzeczonym się rozstaliśmy. Ja się rzuciłam w wir pracy i nauki do tego stopnia, że trafiłam do szpitala w złym stanie. A tam zostałam opierdzielona przez jakiegoś bezczelnego lekarza, który jeszcze nie
@Paladyn_28: gdyby wybrała Zenka, to by Ciebie nie było, tylko byłby to już inny Paladyn z innego plemnika
Ty jesteś jakiś z-----y czy co? XD
Ludzie nie piją z wielu powodów. Jednym może być na przykład IBS.
Znowu będzie, że dowód anegdotyczny, no ale jednak sporo tych anegdot. Cała masa innych ma podejście pt. "ja nie mogłabym być z niższym/wprowadź wzrost, ale moja koleżanka z podstawówki..."
I ja sam nie jestem niski i naprawdę rozumiem,
@Czoso to