@yourgrandma: w tej edycji najbardziej podoba mi się to, że nie znam żadnych chińskich bajek i faktycznie głosuję na piosenkę, która najbardziej mi się podoba
@o__0: to jak ci się będzie chciało możesz mi na końcu powiedzieć czy są jakieś nuty które dodałeś do swojej biblioteki muzycznej, ciekawy jestem bo ja to "splugawiony" chińskimi bajkami jestem
@yourgrandma: Szkoda, że zrobi się z tego konkurs popularności danego tytułu, a nie samych piosenek :/
Opening z Ousama Ranking jest tutaj według mnie najlepszy, a jak jeszcze doliczy się walory wizualne, nie mówiąc o tym jak wali no nerach jeżeli się oglądało serial(aż mi się łezka w oku zakręciła w scenkack z Hilling i Bojim). Chociaż Lisa umie w openingi, ale klauzula sumienia zabrania mi chwalenia Kimetsu ( ͡
@Shamson: no dobra, narzekasz, że będzie konkurs popularności a bierzesz pod uwagę walory wizualne i sentyment do samego tytułu. Z założenia powinno się oceniać samą muzykę.
I Faza grupowa, grupa 8
Drabinka
FAQ
Playlista na YT
Playlista na Spotify
playlisty mogą być niekompletne
Jeśli chcesz być wołany/a do tej edycji (lub z niej wypisany/a) napisz do mnie na PW.
#anime
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
IMO OP z Ousama ranking (ten posiada zajebistą mapkę w BeatSaber) i Vindland Sagi biją na głowe dwa kolejne, ale cóż :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Opening z Ousama Ranking jest tutaj według mnie najlepszy, a jak jeszcze doliczy się walory wizualne, nie mówiąc o tym jak wali no nerach jeżeli się oglądało serial(aż mi się łezka w oku zakręciła w scenkack z Hilling i Bojim). Chociaż Lisa umie w openingi, ale klauzula sumienia zabrania mi chwalenia Kimetsu ( ͡